• icon

  Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • icon

  € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • icon

  Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • icon

  Betaal op
  factuur

Handdesinfectie kopen ?

123toilet is dé groothandel in schoonmaakartikelen van Nederland. Wij verkopen schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen en dus ook handdesinfectiemiddel en producten voor handhygiëne. Nog meer dan vroeger zijn handdesinfectiemiddelen belangrijk. Wij hebben ze voor u op voorraad en leveren binnen een paar dagen.

Als de hygiëne-eisen hoog zijn dan is het belangrijk dat iedereen binnen uw kantoor, winkel of pand voldoet aan de regelementen met betrekking tot hygiëne. Handhygiëne en handdesinfectie zijn belangrijk om aan deze hoge eisen te voldoen.

Je handen regelmatig desinfecteren vermindert de kans op verspreiding van bacteriën en ziektekiemen. Bij 123toilet hebben wij een groot assortiment aan handdesinfectans en handhygiëne. Wij hebben verschillende soorten handdesinfectie beschikbaar: handgel, handalcohol, desinfectiezuil, antibacterieel, handdesinfectiemiddel en hygienic hand rub.

Handdesinfectiemiddelen

Handdesinfectiemiddelen beschermen indien correct gebruikt tegen de overdracht van besmettelijke ziektekiemen en virussen. Ze worden in medische instellingen gebruikt voor het garanderen van de basishygiëne. Bij 123toilet verkopen wij de laatste jaren steeds meer handdesinfectiemiddelen. 

Handgel voor handdesinfectie


Handgel is geschikt voor het desinfecteren van handen. Deze handdesinfectie doodt bacteriën en virussen en voorkomt hierdoor verspreiding van ziektes en vuiligheid. Handgel is erg prettig om uw handen mee te wassen. Het voelt zacht aan en spoelt makkelijk van uw handen af.

Desinfecterende handgel is verkrijgbaar in een jerrycan van 5 liter of in flesjes van 100 ml.

Handgel bij 123toilet heeft de volgende eigenschappen:

• Desinfecteert de huid
• Op basis van alcohol
• Zonder geur- en kleurstoffen
• Anti bacteriele handdesinfectie

Handalcohol

Deze handdesinfectie is geschikt voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Speciaal in deze tijd van virussen en ziektekiemen is het een geschikt product.

De Handalcohol is een kleurstof- en parfumvrije handdesinfectie. De huid kan dit product erg goed verdragen. Het is geschikt voor mensen met een gevoelige huid en werkt binnen 30 seconden. Deze handgel is zelfs ook geschikt voor een schrale huid. Het bevat namelijk een terugvetter die dermatologisch is getest. Vermindert de kans op ziekten met 70%.

Desinfectiezuil

Een desinfectiezuil is een zuil waarmee uw bezoekers makkelijk hun handen kunnen desinfecteren wanneer ze uw pand, kantoor of winkel binnenkomen. De desinfectiezuil die u bij 123toilet koopt is voorzien van een duidelijke handleiding samen met de desinfecterende producten.

De 123toilet rvs desinfectiezuil bestaat uit: een rvs voetplaat, dispenser, zuil en presentatiescherm. Het is bij deze desinfectiezuil makkelijk om instructies voor uw gasten aan het presentatiescherm te bevestigen.

Onze RVS desinfectiezuilen worden vaak in gangen en bij ingangen neergezet. Het motief van het display is aan één zijde beschermd met een transparante kunststof en kan in enkele eenvoudige stappen worden verwisseld.

Handzeep


Ook verkopen wij bij 123toilet goede kwaliteit handzeep voor een optimale hygiëne van de handen. Daarnaast verkopen wij bij al deze producten ook bijpassende handzeepdispensers.