• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Zeepdispenser

Wij hebben alle belangrijke merken zeepdispensers plus navulling voor vloeibare zeep . Zeepdispensers zijn geschikt voor handhygiëne en handdesinfectie. Ze zijn ook geschikt voor universele handzeep. Let er op dat lotion en schuimzeep een eigen zeepdispenser hebben. Zeepdispensers, desinfectiezuilen en handdesinfectie en koopt u bij 123toilet. Ook koopt u bij ons de goedkoopste handzeep.

Wat is een zeepdispenser?

Een zeepdispenser is een zeeppompje. U ziet deze pompjes bij mensen thuis maar ook op kantoor. U drukt op het pompje en de zeep komt eruit. Met een druk op het pompje komt er een hoeveelheid handzeep uit. Hiermee wast u uw handen.

Zeepdispensers zijn handig omdat u ze kunt hergebruiken. Daarnaast is het makkelijk om op een pompje te drukken. Het werk snel en prettig. Ook is het hygiënischer dan een stuk zeep omdat niet iedereen de dispenser met zijn handen aanraakt.

Waarom dispensers voor zeep

U wilt toch geen vieze zeepklomp in uw huis of bedrijf? Zeepdispensers zijn er om geen rondslingerende pompjes meer te hebben. Zeepdispensers kunt u als vrijstaand object kopen maar ook ingebouwd. Daarnaast is aan de muur bevestigd ook een optie. De keuze is aan u.

Navullingen zeepdispensers

Navullingen hebben wij in alle soorten, merken en maten. Wij hebben bijvoorbeeld Tork vloeibare zeep in een navulverpakking. Deze is geschikt voor Tork zeepdispensers.

Wij hebben navulverpakking van het 123toilet huismerk. Zeep van 123toilet is te gebruiken in zeepdispensers van verschillende bekende merken. Het voordeel is dat het goedkoop is en dat u toch gebruik maakt van topmerken zeepdispensers.

Soorten dispensers

Wij verkopen verschillende soorten zeepdispensers. Hieronder sommen wij ze voor u op.

Roestvrijstalen (RVS) 

RVS zeepdispensers zijn er in alle soorten en maken. Roestvrijstalen zeepdispensers zijn de meest populaire dispensers. Wij hebben ze voor u op voorraad. Ze hebben een robuust uiterlijk en gaan jaren mee. Qua modellen variëren deze zeepdispensers van vrijstaand tot inbouw.

Zeepdispensers met sensor

Een zeepdispenser met sensor is handig. De kans dat u met vieze handen de zeepdispenser vervuilt is minimaal. U hoeft namelijk niet met uw vieze handen de dispenser aan te raken. Als u aan het werk bent dan hoeft u alleen maar uw handen naar de zeepdispenser te reiken. U houdt uw handen onder het tuitje en de zeep wordt automatisch in uw hand gebracht. Op deze manier blijft de zeepdispenser altijd schoon.

Een zeepdispenser zonder vingerafdrukken en bacteriën geeft een beter gevoel. Daarnaast is het ook prettig voor uw klanten. Zeepdispensers met sensor zijn handig voor kinderen. Ook met kinderen bent u verzekerd van een schone omgeving.

Zeepdispenser vrijstaand

Deze zeepdispenser wordt bovenop de wastafel geplaatst. Deze dispensers zijn makkelijk te vullen en op te pakken. Omdat deze zeepdispenser makkelijk te bewegen is kunt u het op meerdere plekken zetten.

Zeepdispenser inbouw

Inbouw zeepdispensers zijn super de luxe. Een inbouw zeepdispenser ziet er erg mooi uit. Deze dispenser is in de muur gebouwd en alleen het pompje steekt naar buiten. Deze zeepdispenser ziet er visueel aantrekkelijk uit.

Zeepdispensers kopen?

Zeepdispensers koopt u bij 123toilet. Wij zijn dé groothandel in schoonmaakartikelen in Nederland. U bestelt de dispensers en wij leveren ze binnen 2-3 dagen bij u.

Toon meer