• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Handdoekdispenser

Handdoekdispensers en papieren handoek automaten van alle bekende merken onder een dak bij 123toilet.nl. Vergelijk, stap over en bespaar direct op uw handdoekdispensers! Het gebruik van een handoekjesautomaat in toilet, keuken en industrie is praktisch maar vooral ook zeer hygiënisch. Volgens onderzoek is een handdoek dispenser nog altijd de beste keuze voor handhygiëne in combinatie met de juiste papieren handdoekjes. Neem gerust contact met ons op als u uw papier dispensers wilt vullen met de juiste papieren handdoeken en daarvoor advies wenst. 123toilet is dé groothandel schoonmaakartikelen van Nederland.

Handdoekdispenser

Handdoekdispenser huismerk

Wij verkopen elke handdoekdispenser die u maar wenst. Elke soort papieren handdoek vouw hebben wij voor u beschikbaar. U kunt bij ons terecht voor de handdoekdispenser voor Z-vouw en ZZ-vouw handdoekjes, C-vouw handdoekjes en intervouw-doekjes. Bekijk welke papier handdoek dispensers het beste passen bij het interieur van uw toilet of keuken en maak uw keuze. U bestelt de wc handdoek dispenser bij ons eenvoudig online, wij bezorgen de handdoekdispenser binnen twee dagen. 123toilet is niet voor niks dé groothandel schoonmaakartikelen en papieren handdoekdispensers van Nederland.

Vouwhanddoekdispenser in verschillende kleuren?

123toilet heeft de vouwhanddoekdispensers in verschillende kleuren. Zo hebben wij onze huismerk vouwhanddoekdispenser zwart voor een extra sjieke uitstraling van uw toiletruimte. 
Voor uw behandelkamer of praktijk hebben wij de vouw handdoek dispenser wit. En de vouwhanddoek dispenser RVS geeft een net nog luxere uitstraling.

Handdoekdispenser en hygiëne voor uw handdoeken

De handdoekdispenser is de meest hygiënische manier van handen reinigen omdat de papieren doekjes van de handdoek dispensers na gebruik weer in de prullenbak of pedaalemmer worden gegooid. Dat is beter dan bijvoorbeeld het gebruik van een rolhanddoek van textiel. Met dit systeem wordt de handdoek door meerdere mensen gebruikt ondanks dat de handdoek in de hand doorrolt. De papieren handdoekdispenser is ook hygiënischer dan een handendroger omdat er bij de handdoekdispenser geen bacteriën door de lucht komen. Alles blijft achter op het handdoekje van papier dat u weer weggooit zodat virussen en ziektekiemen niet vrij rond kunnen vliegen.
 

Installatiemethode van handdoekdispensers

Bij het kiezen van de perfecte papieren handdoekdispenser is het ook essentieel om rekening te houden met de installatiemethode. Veel van onze papieren handdoek dispensers zijn ontworpen voor wandmontage wat zorgt voor een strakke en ruimtebesparende oplossing in zowel toiletten als keukens. Het monteren van de handdoekdispenser aan de wand is eenvoudig en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Voor locaties waar wandmontage niet ideaal is bieden we ook vrijstaande modellen handdoek dispensers aan. Deze handdoekdispensers zijn bijzonder handig voor tijdelijke opstellingen of wanneer flexibiliteit in de ruimte-indeling gewenst is. Ongeacht de gekozen installatiemethode, onze handdoekdispensers zijn ontworpen voor gebruiksgemak en duurzaamheid. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare handhygiëne-oplossing.

Duurzaamheid van Handdoekdispensers

Bij 123toilet begrijpen we het belang van duurzaamheid is in de hedendaagse wereld. Daarom zijn onze handdoekdispensers vervaardigd met het oog op lange levensduur en minimale impact op het milieu. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, kunststof en quartz, zijn onze handdoekdispensers bestand tegen dagelijks intensief gebruik en slijtage. Bovendien zijn onze handdoekdispensers zo ontworpen dat ze efficiënt werken met minder verspilling van papieren handdoeken, wat bijdraagt aan een vermindering van afval. Door te kiezen voor onze duurzame handdoekdispensers investeert u niet alleen in een betrouwbare hygiëne-oplossing, maar draagt u ook bij aan een groenere en meer verantwoorde toekomst

Handdoekdispenser en papier dispensers

Bij leveren de volgende papieren handdoekdispensers voor onze handdoeken. 
 
·      Santral RVS handdoekdispensers
·      Tork handdoekispensers
·      Kimberly Clark handdoekdispensers
·      Vendor handdoekdispensers
·      123toilet huismerk handdoekdispensers


Handdoekdispensers: uiterlijk, soort en capaciteit

Welke papieren handdoekdispenser u ook koopt, ze passen allemaal goed in sanitaire ruimtes. De handdoekdispensers van ons eigen huismerk zijn allen mooi en tijdloos ontworpen. U kunt bij 123toilet kiezen uit de volgende handdoek dispensers: wit, RVS (Roestvrij Staal) en quartz.

Papieren handdoekjes zijn in een handdoekdispenser altijd makkelijk bij te vullen. Wij verkopen handdoekdispensers voor verschillende soorten papier zoals Z-vouw of ZZ-vouw, C-vouw , multifold en intervouw. Voor de specifieke capaciteit van uw mogelijke handdoekdispenser kijkt u bij de handdoek dispensers op deze pagina.

Met een handdoekdispenser haal je makkelijk papieren handdoekjes uit de machine om uw handen te drogen. Handdoekdispensers zijn beschikbaar in diverse kleuren en materialen. Een papieren handdoekrol dispenser is een machine die ervoor zorgt dat u altijd hygiënisch uw handen droogt.

Handdoekdispenser voordelen?

De papieren handdoekdispenser van 123toilet onderscheidt zich op deze manier. 

 • Papieren handdoekdispensers: vel-voor-vel dosering bij onze doeken.
 • Handdoekdispensers: geschikt voor elke sanitaire ruimte.
 • Alleen contact met de handdoek die gebruikt wordt.
 • Handdoekdispensers: alle soorten vouwen papier zoals Z vouw, ZZ vouw, C vouw en inter vouw beschikbaar.
 • Altijd voorraad en snelle levering van elke handdoekdispenser.
 • Hygiënische handdoekdispensers.
 • Eenvoudig bij te vullen handdoekdispenser.
 • Diverse kleuren mat zwart, wit of zilvere handdoeken.
 • Kunststof en Quartz handdoekdispenser.

Handdoekdispensers tips

Wilt u de juiste handdoekdispenser kopen voor uw sanitair? Let goed op de volgende punten:

 • Intensiteit gebruik: hoe vaak wassen mensen (ongeveer) hun handen in een bepaalde ruimte? Dit bepaalt namelijk hoe vaak u de handdoekdispenser gaat bijvullen. Als er veel wordt gewessan dan gebruiken mensen ook meer doeken.
 • Capaciteit: op plekken waar veel mensen komen hebt u grotere handdoekdispensers nodig. 
 • Formaat handdoekdispenser: Let goed op de grote van de ruimtes en hoeveel ruimte er nog beschikbaar is voor de papieren handdoek dispensers binnen deze ruimte. Probeer de dispenser van zoveel mogelijk doeken te voorzien.
 • Efficiëntie: probeer handdoekdispensers te kopen die een handdoek per vel uitgeven. Dit is namelijk economisch beter verantwoord. Hoe minder minder papieren handdoeken hoe lager de kosten, dat is wat we willen.
 • Absorberend vermogen: kijk goed naar de vochtopname van het de papieren doeken. Hoe beter het papier absorbeert hoe minder handdoekjes er nodig zijn en hoe langer de handdoekdispenser gevuld blijft.
 • Hygiëne: is hygiëne belangrijk? Tuurlijk is dat belangrijk, anders bent u hier niet. Kies in dat geval voor een automatische handdoekdispenser en een papier dispenser die losse papieren handdoekjes uitgeeft.
 • Geschikt voor de wc: WC handdoek dispensers zijn naast keukens ook geschikt voor sanitair zoals de WC,
 • Overige eigenschappen van de handdoek dispensers: wat vindt u nog meer belangrijk? Comfort, sterkte, uiterlijk of uitstraling? Let er dan op bij de aanschaf van een handdoekdispenser en handdoek.

Papieren handdoekjes dispenser

Als u een keuze hebt gemaakt voor de juiste navulling van doeken voor uw papier dispenser dan kunt u aan de slag. U kunt bij ons altijd de juiste handdoek navullingen kopen tegen de beste prijs op de markt. 

Handdoekdispensers voor handdoek rollen

Ook voor rollen papier hebben wij geschikte handdoekjes dispensers voor u. In onze handdoekroldispenser stopt u makkelijk rollen papier waarmee u uw handen kunt wassen. Ook deze rollen papier kunt u makkelijk bij ons bestellen. Onze rol handdoek dispensers zijn geschikt voor ruimtes waar grote groepen mensen samenkomen. U stopt de rollen handdoek papier makkelijk in de houder en kunt zo voor lange tijd gebruik maken van de papieren handdoeken op rol. Tevens is het gebruik maken van rollen papier veel hygiënischer dan losse handdoek velletjes.

Handdoekdispenser kopen?

Wij verkopen elke mooie en interessante handdoekdispenser die er op de markt te verkrijgen is. Maak uw keuze en bestel online. Wij bezorgen onze schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen binnen enkele dagen. U kunt naast de papier dispenser ook meteen de juiste papieren doeken kopen.

Klantenservice voor handdoekdispensers

Neem contact op met onze klantenservice als u vragen hebt over een handdoekdispenser of een type handdoek.