• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Kimberly Clark dispenser, Kimberly Clark toilet dispenser & mini-jumbo dispenser online bestellen 

Professionele luchtverfrisser dispensers en jumborol dispensers van Kimberly Clark bestelt u bij 123toilet. 123toilet is dé groothandel schoonmaakartikelen in Nederland. De Kimberly Clark dispensers die wij verkopen zijn allemaal in de kleur wit. Bij 123toilet verkopen wij verschillende soorten dispensers. Bij 123toilet verkopen wij verschillende soorten dispensers namelijk mini-jumbo dispensers, toiletroldispensers voor 2 rollen, toilettissuedispensers, luchtverfrisserdispensers, toiletpapier bulkpackdispensers.

Onze Kimberly Clark dispensers

Bij 123toilet verkopen wij verschillende soorten dispensers van Kimberly Clark. Wij beschrijven ze hieronder.

Mini-jumbo dispensers

Deze dispenser van Kimberly Clark is een toilet tissuerollen dispenser. Deze dispenser hoort thuis in de categorie handdoekdispenser. Deze mini jumbo dispenser is geschikt voor toiletten met veel verkeer zoals bijvoorbeeld de horeca. Hij is makkelijk bij te vullen en te verkrijgen in de kleur wit, hoogglans.

Toiletroldispensers voor 2 rollen

Deze dispenser is geschikt voor 2 kleine witte rollen toiletpapier. Deze toiletroldispenser is bij uitstek geschikt voor druk bezochte toiletruimtes. Het is hygiënisch en heeft een mooi uiterlijk. Iets dat natuurlijk ook erg belangrijk is voor de WC. Het toiletpapier in deze dispenser is makkelijk bij te vullen wat betekent dat de kosten laag gehouden kunnen worden.

Toilettissuedispensers

Deze toilettissuedispensers is speciaal geschikt voor kokerloze tissues. De afmetingen van deze dispenser zijn 27,90cm x 19,40cm x 15,00cm. De kleur van deze dispenser is wit.

Luchtverfrisserdispensers

Deze luchtverfrisserdispenser van Kimberly Clark is voor luchtverfrisser Aircare. Hij wordt gebruikt voor in het toilet en het is een compacte en gebruiksvriendelijke dispenser voor luchtverfrissing. Deze dispenser zorgt voor een prettige geur en goede hygiëne waardoor ook het toilet een fantastische uitstraling krijgt. Als u werkt met luchtverfrissers dan is een dispenser altijd een aanrader.

Toiletpapier bulkpackdispensers

De Aquarius bulkpackdispensers van Kimberly Clark voldoen aan de allerhoogste hygiëne op het gebied van toiletpapier. Gevouwen toiletpapier kenmerkt zich door een grote hoeveelheid papier met beperkt verbruik. Deze dispensers samen met het toiletpapier wordt gebruikt in toiletten die een grote stroom van mensen kan verwerken zoals bijvoorbeeld horeca of kantoorcomplexen.

Over 123toilet

Als groothandel in schoonmaakartikelen leveren wij alleen maar aan de zakelijke markt. U kunt bij ons terecht voor welke dispenser u maar wilt. Wij hebben hem op voorrad en leveren binnen 48 uur bij u af. 123toilet staat voor de beste kwaliteit en voor goed advies. Bel met één van onze medewerkers indien u extra advies wenst.