• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Goedkope papieren handdoekjes kopen

Wij hebben een ruim aanbod aan goedkope papieren handdoeken in ons assortiment. Onze handdoekjes zijn geschikt voor alle soorten dispensers. Indien u twijfelt kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor meer papieren handdoekjes kunt u ook bij onze ZZ-vouw handdoekjes kijken.
Papieren handdoekjes is een veelgebruikt product, zowel bij bedrijven als in openbare gelegenheden. Onze papieren handdoekjes zijn hygiënisch en makkelijk vulbaar d.m.v. onze dispensers.

Wij leveren verschillende soorten vouwen voor elke dispenser. Voordat u besteld, controleer dan altijd welke vouw u wilt. Elk papieren handdoekje heeft zijn eigen dispenser. 123toilet heeft verschillende soorten handdoekjes zoals vouw, intervouw, ZZ vouw en multifold. Kijk op onze pagina welk papieren handdoekje het beste voor u is.

Twijfelt u over welke soort vouw u nodig hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij weten precies welke dispenser past bij uw papieren handdoek. 

Papieren handdoekjes: sanitaire oplossingen


Het hygiënisch drogen van handen is erg belangrijk. Natte handen zijn namelijk een ideaal broednest voor bacteriën en virussen. Zeker in deze tijd van het Coronavirus is het dus belangrijk dat mensen droge handen hebben. Papieren handdoekjes zijn hier ideaal voor omdat deze handdoeken weggegooid kunnen worden. In tegenstelling tot textiel handdoeken waarop bacteriën en virussen vrij spel hebben.


Papieren handdoekjes voor ultieme hygiëne


Papieren handdoekjes zijn uitermate geschikt om de beste hygiëne te behouden. Ze zijn zelfs meer geschikt dan luchtdrogers. Dat komt omdat papieren handdoeken door het wrijven erg veel bacteriën en virussen laat verdwijnen.
De voordelen van papieren handdoekjes op een rijtje:
 • Snel droge handen
 • Geen schadelijke bacteriën en virussen op textiel handdoeken
 • Lage kosten
Wij raden het gebruik van papieren handdoeken aan in scholen, rusthuizen, ziekenhuizen, kinderopvangen, horeca en andere openbare gelegenheden. Ook in de voedingsector zijn papieren handdoekjes belangrijk.

Gezien de coronacrisis zijn de branches en gelegenheden die papieren handdoekjes kunnen gebruiken stevig uitgebreid. Ook bij mensen thuis raden wij aan om papieren handdoekjes te gebruiken.

Soorten handdoekjes


Papieren handdoekjes worden ingedeeld naar de vouwsoort. Af en toe is de vouwsoort voor u onbekend. Wij kunnen u helpen want u wilt natuurlijk wel de juiste vouwsoort in uw dispenser.

Dit zijn de verschillende soorten papieren handdoekjes:

ZZ-vouw handdoekjes

ZZ-vouw zijn meest gebruikte papieren handdoekjes. Het meest in het oog springende aan ZZ-vouw papieren handdoekjes is dat ze een zigzagvouw hebben. Het voordeel van deze handdoekjes is dat de onderste en bovenste laag van de handdoekjes in elkaar gevouwen zijn zodat je de dispenser nooit hoeft aan te raken. Erg geschikt om ziektes en virussen tegen te gaan dus. ZZ-vouw handdoekjes passen in praktisch alle dispensers zoals Tork, Lotus, Satino, Vendor en Euro. U kiest altijd uit 2 soorten doekjes, namelijk tissue doekjes en gerecycle’de handdoekjes. Tissue handdoekjes zijn wit en bestaan uit cellulose. Recycled handdoekjes zijn grijs. Zij hebben een eco-label.

C-vouw handdoekjes

De C-vouw is een dichte vouw. Deze handdoekjes zijn in lengte langer dan de Z-vouw doekjes. C-vouw papieren handdoekjes liggen los op elkaar gestapeld in de dispenser. Het voordeel voor een gebruiker is dat hij meerdere handdoekjes per keer uit de dispenser kan pakken. Aan de andere kant werkt dit papierverspilling in de hand en is het onhygiënischer dan andere systemen. Wat betreft de verspreiding van ziektes en virussen

Intervouw handdoekjes

Intervouw handdoeken zijn vijf keer in elkaar gevouwen en dit zorgt ervoor dat een gebruiker steeds makkelijk een nieuw doekje kan pakken. Intervouw handdoeken zijn lang (namelijk 32, 34,5 of 42 cm) en absorberen sneller vocht. De gebruiker heeft aan 1 handdoekje genoeg om de handen te drogen.

Interfold (intervouw) handdoekjes

Multivouw handdoekjes (multifold) zijn ook direct gebruiksklaar, de verlijming van de 2 lagen papier zorgt bovendien voor een snellere absorptie. De multivouw handdoekjes zijn smal gevouwen met een rugbreedte van 8,5 cm en hebben een lengte van 24 of 32 cm. Ook zijn de handdoekjes in 1-laags leverbaar. Een compacte dispenser maakt dit systeem zeer geschikt voor de kleinere ruimten.

Hoe kiest u papieren handdoekjes?


In het algemeen kunt u van het volgende uitgaan: De meeste merken zijn uitwisselbaar en passen in verschillende dispensers. Z-vouw, ZZ-vouw en C-vouw passen allemaal in dezelfde dispensers. Intervouw (interfold) heeft een eigen formaat. Bestel direct met afnamekorting! bij dé groothandel in papieren handdoeken.

Papieren handdoekjes bestellen

Onze papieren handdoekjes zijn beschikbaar in de volgende verschillende soorten: Z-vouw, ZZ-vouw, intervouw (interfold), multifold, handdoekrol, handdoekcassette en poetsrollen.

U kunt de papieren handdoekjes online bij ons bestellen. Bij twijfel over de soort papieren handdoeken kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn dé groothandel schoonmaakartikelen in Nederland.