• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Professionele schoonmaakmiddelen - de beste aanbiedingen

U kunt ervan uitgaan dat wij elk groot merk schoonmaakmiddel hebben dat er op de markt is. Wij hebben als groothandel schoonmaakartikelen een compleet assortiment professionele schoonmaakmiddelen voor regulier en dagelijks gebruik. Zorg dat u naast de dagelijkse reiniging ook een goede periodieke toiletreiniging uitvoert. Het schoonmaakmiddel Taski Diversey heeft daar een aantal zeer goede professionele schoonmaakmiddelen voor. Het is van belang regelmatig onderhoud te plegen tegen urinesteen, kalksteen, roest en kalkafzetting. Bescherm uw sanitair en meubilair met deze professionele schoonmaakmiddelen. Naast goede consumenten merken kunt u ook kiezen voor een effectievere werking met de populaire professionele schoonmaakmiddelen van o.a. Taski Diversey. 
 

Meest verkochte producten

123 toilet schoonmaakmiddelen bestellen?

123toilet heeft een groot aanbod aan schoonmaakmiddelen voor in het toilet, kantoor, horeca en andere bedrijven. Bij 123toilet vindt u een groot aanbod van schoonmaakartikelen van diverse bekende merken zoals Tork, Kimberly Clark, CWS, Santino en nog veel meer. 

Bij 123toilet verkoopt u de volgende producten voor de schoonmaak

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schoonmaakmiddelen voor de zakelijke markt beschikbaar. Wij verkopen ons schoonmaakmiddel dus niet aan particulieren. Vandaar dat u op onze website de prijzen ex BTW ziet staan. 

Bleekmiddel, bleek en chloorreiniger

Bleekmiddel, Bleekwater of chloorreiniger is speciaal om het sanitair te ontsmetten. Chloorreiniger zorgt voor een sterke doch reine geur en verwijdert het vieze afval in het sanitair. Chloorreiniger is dé toiletreiniger bij uitstek.

Afwasmiddel

Afwasmiddel voor de professionele schoonmaak koopt u bij 123toilet. Ons afwasmiddel treedt krachtig op tegen vuil en zorgt voor een blinkende, schone en hygiënische vaat. Vanzelfsprekend hebben wij ook geparfumeerd afwasmiddel in ons assortiment. Afwasmiddel is een schoonmaakmiddel dat niet mag ontbreken in uw vooraad aan schoonmakmiddelen.

Allesreiniger

De beste allesreiniger ikoopt u bij 123toilet  Allesreiniger is een effectieve reiniger die u voor van alles kunt gebruiken. Allesreiniger is verkrijgbaar in sprays, doekjes en in de bekende vloeibare fles.

Glasreinigers en RVS reinigers

Glasreinigers en RVS reinigers kunnen in meerdere omgevingen worden gebruikt. Zowel kantoren, horeca, sportverenigingen en de evenementenindustrie maken gebruik van deze schoonmaakmiddelen. Indien u RVS producten in de zaak hebt dan is het aan te raden om hiervoor een RVS reiniger te gebruiken. Denk bij RVS aan RVS Afvalbakken en RVS dispensers.

Luchtverfrissers

Luchtverfrissers zijn veelgevraagde producten binnen ons assortiment. Vieze en vervelende geuren verwijdert u met een luchtverfrisser binnen no-time. Zeker op plekken waar veel bezoek komt is een luchtverfrisser een aanrader.

Speciaalreinigers

Onze speciaalreinigers verwijderen eenvoudig olie- en vetvlekken, potlood, schoenpoets en boter. In de horeca zijn deze reinigers erg populair. Overal waar buitengewoon vervelend vuil aan te pas komt is een speciaalreiniger gewenst.

Toiletblokken

Wie kan er eigenlijk zonder hygiëne in het toilet. Voor een schone wc gebruikt u een toiletreiniger, chloor en toiletblokken. Zo voorkomt u nare luchtjes en remt u de groei van bacteriën. Een heerlijk fris en schoon toilet is het resultaat.

Toiletpapier

Daarnaast zijn wij natuurlijk specialist in toiletpapier. U kunt toiletpapier in grote afnames bij ons inkopen zowel in WC rollen als in normaal WC papier.

Sofzuigers

Stofzuigers zijn niet bepaald een schoonmaakmiddel naar meer een schoonmaakartikel. Bij 123toilet koopt u krachtige stofzuigers van de merken Numatic en Karchter. Deze stofzuigers zijn uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. 

Hanzeep 5 liter - grootverpakking

Handzeep is zeker in deze tijd een veel gevraagd product voor de schoonmaakbranche. Wij verkopen handzeep 5 liter. Deze grootverpakking is bij uitstek geschikt voor het gebruik van handzeep bij grote aantallen. 

Desinfecterende handgel

Onze hoogwaardige desinfecterende handgel is van Nederlandse oorsprong. Deze handgel bevat 63% Ethanol en is geregistreerd onder het toelatingsnummer 14394N. Voor professioneel en niet-professioneel gebruik. Overal te gebruiken. Deze handgel is prima geschikt voor zakelijk gebruik.

Schoonmaakmiddel online kopen?

Bij 123toilet koopt u schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen online. U bestelt online uw producten, rekent af en wij leveren de producten. Voor 18:00 uur besteld? Wij leveren alle bestellingen binnen 48 uur bij u af. Interesse in een korting: wij bezorgen gratis vanaf 100 euro aan inkoop.

Klantenservice voor onze schoonmaakmiddelen

Onze klantenservice is overdag bereikbaar voor vragen over welk schoonmaakmiddel u maar wenst. Ons telefoonnummer is 085 - 4015784.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over nieuwtjes van onze schoonmaakartikelen.