• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Goedkoop toiletpapier kopen

123toilet.nl heeft voor u het meest complete assortiment goedkoop toiletpapier (wc papier) in alle maten, in elk type, voor elke toiletdispenser en handdoekdispenser. Wij zijn de groothandel schoonmaakartikelen met directe afnamekorting voor goedkoop toiletpapier.

De specialist in toiletpapier

Luxe 3-laags rollen, 2-laags rollen of 1-laags rollen. Alle soorten en merken rollen toileppaier hebben wij in voorraad. Vergelijk de verschillende soorten toilepapier, vergelijk de merken die wij verkopen en vergelijk de prijzen. Maak daarna een keuze die voor u het meest gunstig uitpakt.

Toiletpapier, wandel door het assortiment

Ons assortiment aan rollen toiletpapier kent ongekende keuzemogelijkheden. Van rollen met 150 vellen tot bulkverpakkingen tot 9000 vellen toiletpapier. Heeft u een favoriet merk? Wij hebben de beste en meest voordelige merken al voorgeselecteerd. Van Kleenex, Santral, Kimberly Clark tot toiletrollen met het ECO -label. Ook systeemrollen voor alle type toiletsystemen. Bestel ze snel en voordelig.

Toiletpapier en werkplezier

Hygiëne is de belangrijkste factor bij het kopen van betrouwbaar toiletpapier. Daarom is het cruciaal dat u toiletrollen koopt van bewezen merken. Wij hebben klanten uit verschillende branches. Voor de horeca kunnen weer andere toiletrollen en toilethouders praktisch zijn dan voor een klein kantoor. Uw personeel en collega’s hechten waarde aan goede toiletvoorzieningen die ook weer het werkplezier vergroten. Daarom is goed toiletpapier en sanitaire voorzieningen een niet te onderschatten factor voor uw klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid.

Toiletrolhouders en dispensers

Buiten de uitgebreide keuze aan toiletpapier kiest u bij ons ook uw toiletrolhouders. Ideaal als u een nieuw bedrijf gaat inrichten of gaat uitbreiden. Of als u niet tevreden bent over uw huidige toiletsysteem of dispenser. Wij hebben in ons aanbod enkel toiletrolhouders opgenomen die een kwaliteitskeuring hebben ondergaan. Wij gunnen onze klanten toiletrolhouders en dispensers die de tand des tijds doorstaan.

Kenmerken

 • 1-laags, 2-laags en 3-laags rollen toiletpapier
 • hoog abosrptievermogen van onze rollen
 • Bekende merken te bestellen zoals Tork, Kimberly Clark, Satino, Vendor en huismerk 123toilet.
 • Wij verkopen geen Page toiletpapier
 • Rollen van honderden meters toiletpapier

Soorten papier

U kopt bij 123toilet de volgende soorten rollen toiletpapier.

Onze eenvoudige bestelservice en betaalgemak

Onze service leent zich perfect voor eenmalige en terugkerende bestellingen. Toiletpapier raakt immers altijd op. Wilt u periodieke bestelling en levering met ons regelen? Prima. Daarbij is een bestelling in grote hoeveelheden sowieso gunstig. U betaalt immers per zending verzendkosten, daarom spaart u op termijn centen uit bij een grotere bestelling. Het invoeren van uw bestelling neemt nauwelijks tijd in beslag en de bestelling wordt op kort termijn geleverd. Ook hechten wij aan betaalgemak daarom kiest u een betaalwijze naar keuze. Wij handelen u bestelling snel af Kies voor 123toilet. Wij zijn dé groothandel schoonmaakartikelen in Nederland. Wij hebben altijd wel een actie die voor u voordelig uitpakt.