• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Kokerloos toiletpapier – Coreless toiletpapier

 
Kokerloos toiletpapier of coreless toiletpapier kun je kopen bij 123toilet. 123toilet is dé groothandel in schoonmaakartikelen en toiletpapier in Nederland. 
 

Kokerloos toiletpapier wat is het?

 
Kokerloos toiletpapier is toiletpapier zonder koker. Omdat er geen koker in de coreless rol zit is het papier strakker opgerold. Op die manier past er veel meer papier in de rol. Veel papier betekent minder vaak bijvullen en het besparen op personeelskosten. Daarnaast zorgt het voor minder afval wat weer beter is voor het milieu. Dit geavanceerde toiletpapier zonder koker levert een goede balans tussen kosten en prestaties.
 

Assortiment kokerloos

 
Ons assortiment aan kokerloos papier bestaat uit Tork en ons 123toilet huismerk. Voor deze merken leveren wij ook bijpassende dispensers. Wij hebben zowel 1-laags als 2-laags coreless toiletpapier. Dit papier heeft een hoog absorptievermogen en is makkelijk in het gebruik.
Het toiletpapier van ons eigen huismerkis veel goedkoper dan de reguliere merken. De kwaliteit is hetzelfde alleen merkt u het ten voordele in uw kosten.
Ons huismerk is daarnaast voorzien van het eco-label. U kunt twee rollen in de dispenser kwijt. Dat betekent dat er in de coreless dispenser in totaal gelijk aan 8 tot 10 normale rollen kunnen. Maar dan in de vorm van slechts twee kokerloze rollen. Dat is een enorme besparing. Wat wilt u nog meer?
 

Dispensers

 
Let erop dat u altijd coreless papier koopt die bij de juiste dispensers passen. Het voordeel van ons huismerk is dat u veel minder betaalt voor dezelfde kwaliteit papier. De rollen van ons huismerk passen in meerdere dispensers.
De coreless dispenser is qua uiterlijk een fraaie en mooie dispenser. Dit in tegenstelling tot het papier dat erin gaat, wat er natuurlijk minder mooi uitziet. Dispensers voor coreless zijn aan te schaffen van plastic tot RVS. U hebt een ruime keuze aan dispensers om uw kokerloos toiletpapier in te hangen.
 

Productkenmerken coreless

 
 • Doos met 12 rollen en pak van 36 rollen
 • 900, 1300 en 1400 vel coreless toiletrol
 • Speciaal voor kleine toiletruimtes in drukke traffic-omgevingen
 • Comfort en praktisch
 • Gelijk aan 4 -5 traditionele rollen
 

Bestellen van kokerloos WC papier

 
Bij 123toilet bestelt u makkelijk kokerloos of coreless papier. Wij zijn immers dé groothandel schoonmaakartikelen in Nederland. U bestelt bij ons het toiletpapier en schoonmaakartikelen online en wij leveren het binnen twee dagen bij u af.