• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Toiletpapier kopen

123toilet.nl heeft voor u het meest complete assortiment goedkoop toiletpapier (wc papier) in alle maten, in elk type, voor elke toiletdispenser en handdoekdispenser. Wij zijn de groothandel schoonmaakartikelen en toiletpapier met directe afnamekorting voor goedkoop toiletpapier. WC papier is één van onze belangrijkste pijlers. We heten niet voor niks 123toilet.

Meest verkochte producten

De specialist in goedkoop toiletpapier

Luxe 3-laags rollen, 2-laags rollen of 1-laags rollen WC papier. Wij hebben alle soorten en merken van rollen toiletpapier en zelfs tissue en keukenpapier in voorraad. Vergelijk onze verschillende soorten sterk en voordelig toilepapier, vergelijk de merken die wij verkopen en vergelijk de prijzen. Maak daarna een keuze in het toiletpapier die voor u het meest gunstig uitpakt.

Toiletpapier aleen voor de zakelijke markt

Wij zijn de specialist in WC papier voor de zakelijke markt. Toiletpapier, wandel door het assortiment

Ons assortiment aan rollen toiletpapier kent ongekende keuzemogelijkheden. Van rollen met 150 vellen tot bulkverpakkingen tot 9000 vellen toiletpapier. Heeft u een favoriet merk WC papier? Wij hebben de beste en meest voordelige merken al voorgeselecteerd. Van Kleenex, Santral, Kimberly Clark tot toiletrollen met het ECO -label. Ook systeemrollen voor alle type toiletsystemen. Bestel ze snel en voordelig.

Toiletpapier en werkplezier?

Hygiëne is de belangrijkste factor bij het kopen van betrouwbaar toiletpapier. Daarom is het cruciaal dat u toiletrollen koopt van bewezen merken. Wij hebben klanten uit verschillende branches. Voor de horeca kunnen weer andere toiletrollen en toilethouders praktisch zijn dan voor een klein kantoor. Uw personeel en collega’s hechten waarde aan goede toiletvoorzieningen die ook weer het werkplezier vergroten. Daarom is goed toiletpapier en sanitaire voorzieningen een niet te onderschatten factor voor uw klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid. Besteed dus zorg aan de inkoop van uw WC-papier.

Toiletrolhouders en dispensers?

Buiten de uitgebreide keuze aan toiletpapier kiest u bij ons ook uw toiletrolhouders. Ideaal als u een nieuw bedrijf gaat inrichten of gaat uitbreiden. Of als u niet tevreden bent over uw huidige toiletsysteem of dispenser. Wij hebben in ons aanbod enkel toiletrolhouders opgenomen die een kwaliteitskeuring hebben ondergaan. Wij gunnen onze klanten toiletrolhouders en dispensers voor toiletpapier die de tand des tijds doorstaan.

Zachtheid van ons WC-papier

Zachtheid is een essentieel kenmerk wanneer het aankomt op WC-papier. Bij 123toilet begrijpen we dat een zachte aanraking het verschil kan maken in uw dagelijkse routine. Daarom hebben we ons toegewijd aan het selecteren van toiletpapier dat niet alleen sterk en absorberend is, maar ook ongeëvenaard zacht voor de huid. Ons assortiment WC-papier biedt producten die zorgvuldig zijn vervaardigd met de beste materialen, waardoor u elke keer weer een luxueuze ervaring krijgt. Want bij 123toilet geloven we dat comfort hand in hand gaat met kwaliteit, en dat merkt u bij elk velletje WC-papier.

Duurzaamheid en toiletpapier

Duurzaamheid staat centraal in onze visie over WC-papier. We erkennen het belang van milieubewustzijn en streven ernaar om toiletpapier aan te bieden van hoge kwaliteit die een minimale impact hebben op onze planeet. Ons assortiment toiletpapier bevat opties gemaakt van gerecyclede materialen en verantwoordelijk beheerde bronnen. Door te kiezen voor 123toilet WC-papier kiest u niet alleen voor comfort en efficiëntie maar draagt u ook bij aan een groenere toekomst. Bij 123toilet geloven we dat goede hygiëne en zorg voor het milieu hand in hand gaan.

Wat zijn de kenmerken van ons WC-papier?

 • 1-laags, 2-laags, 3-laags en 4 laags toiletpapier rollen. Kies uit 1-laags, 2-laags of 3-laags, cellulose of recycled toiletpapier en toiletpapier op rol. Toiletpapier 4 laags-toiletpapier kunt u gebruiken in de meeste toiletroldispensers en toiletrolhouders.
 • Hoog abosrptievermogen van onze rollen WC papier. Sterkte en een hoog absorptievermogen zijn redenen om te kiezen voor het recycled toiletpapier van 123toilet.
 • Bekende merken WC papier te bestellen zoals Tork, Kimberly Clark, Satino, Vendor en huismerk 123toilet.
 • Wij verkopen geen Page toiletpapier.
 • Rollen van honderden meters toiletpapier. Groot aanbod rollen toiletpapier - keukenrollen, en tissues in onze online groothandel toiletpapier.
 • Ecologisch en ge' recycled toiletpapier in het assortiment. Met ons toiletpapier op basis van recycled tissue leveren we de kwaliteit als wat u van ons sterk toiletpapier gewend bent. Recycled toiletpapier is gemaakt van oud gerecycled papier en is ecologisch verantwoord wc-papier. 

Soorten WC papier

U koopt bij 123toilet de volgende soorten rollen toiletpapier.
 

WC-rollen

Traditionele WC rollen passen in elke reguliere toiletrolhouder. Bekijk ook onze dispensers en reserverol-houders voor toiletpapier en WC-papier. Wij hebben uiteraard elders in onze shop ook professioneel systeem toiletpapier.
 

Jumborol toiletpapier

Jumborol toiletpapier: Tork toiletpapier, tork wc rollen, Tork jumborollen en dispenser zijn te koop bij 123toilet. Jumborollen zijn er in groot en klein (= mini jumborol). Kies gemakkelijk en snel voor de jumborollen toiletpapier van 123toilet.nl.

Bullpack toiletpapier

Bulkpack toiletpapier: gevouwen toiletpapier kenmerkt zich door de grote hoeveelheid met beperkt verbruik. In de meeste dispensers passen duizenden velletjes toiletpapier per keer. Gevouwen toiletpapier staat ook bekend als Bulkpak, toilet folded en T3 (Tork). 

Doppenrol toiletpapier

Doppenrol toiletpapier: Doppenrol toiletpapier kopen? Als u gebruik maakt van een speciale dispenser voor een toilet-systeemrol (ook wel doppenrol genoemd) is het van belang het juiste merk toiletpapier te kiezen. Het dopje dat in elke toiletrol zit kan per merk verschillen. Als u kunt overstappen op een ander merk staat dit vermeld bij de betreffende toilet-systeemrol.

Kokerloos toiletpapier / Coreless toiletpapier

Kokerloos toiletpapier / Coreless toiletpapier: Kokerloos toiletpapier of coreless toiletpapier kun je ook bij ons kopen. 

Bestelservice en betaalgemak van ons WC papier

Onze service leent zich perfect voor eenmalige en terugkerende bestellingen. Toiletpapier raakt immers altijd op. Wilt u een periodieke bestelling en levering voor uw WC papier met ons regelen? Prima. Daarbij is een bestelling in grote hoeveelheden sowieso gunstig. U betaalt immers per zending verzendkosten, daarom spaart u op termijn centen uit bij een grotere bestelling WC papier.

Klantenservice toilet paper

Het invoeren van uw bestelling neemt nauwelijks tijd in beslag en de bestelling toiletpapier wordt op kort termijn geleverd. Ook hechten wij aan betaalgemak. Daarom kiest u een betaalwijze naar keuze. Wij handelen uw bestelling toiletpapier snel af. Kies voor het voordeel van123toilet. Wij zijn dé groothandel schoonmaakartikelen en toiletpapier in Nederland. Wij hebben altijd wel een actie met toiletpapier korting die voor u voordelig uitpakt. Tevens hebben wij ook voordeelverpakking toiletpapier.