• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Doppenrol toiletpapier kopen

Doppenrol toiletpapier kopen? Als u gebruik maakt van een speciale dispenser voor een toilet-systeemrol (ook wel doppenrol genoemd) is het van belang het juiste merk te kiezen. Het dopje dat in elke toiletrol zit kan per merk verschillen. Als u kunt overstappen op een ander merk staat dit vermeld bij de betreffende toilet-systeemrol.

Ons doppenrol papier

 
123toilet is groothandel schoonmaakartikelen. Wij verkopen onze producten uitsluitend online en doppenrol toiletpapier is één van onze goedlopende schoonmaakartikelen. Doppenrol toiletpapier is het beste te gebruiken voor toiletten met veel verkeer. In de dispenser passen twee rollen. Omdat er zoveel meters papier op de rol zit hoeft het papier niet vaak verwisseld te worden. Dat is prettig als je grote hoeveelheden mensen in je business hebt.
 
Bij 123toilet hebben wij verschillende soorten merken doppenrol. Wij hebben het 123toilet huismerk, Tork, Satino en Vendor. Deze merken zijn te verkrijgen in 1 laags en 2 laags papier.
 

Papierrollen

 
Doppenrol papierrollen bevatten veel papier. Het papier is, afhankelijk van de rol, wel honderden meters lang. De rollen zijn zo compact dat u per rol wel kunt uitgaan van 4 of 5 rollen normaal toiletpapier.
 
Het voordeel van dit papier is dat er in de dispenser twee rollen passen zodat er makkelijk bijgevuld kan worden. Bij de jumborollen is dit niet het geval. Dit is het voordeel van de doppenrol t.o.v. de jumborol. Door deze extra rol zit u dus minder vaak zonder papier, iets dat in een veelbezochte business belangrijk is.
 

Kenmerken van doppenrollen

 
 • 1-laags en 2-laags
 • Hoog absorptievermorgen
 • Rolbreedte 10 cm
 • Lengte van het papier ligt tussen de 100 m en 150 m
 • Verkrijgbaar in dozen met meerdere rollen
 • Geschikt voor omgevingen met veel traffic en hoge volumes
 • Dozen met 27, 36 en 48 rollen
 

Doppenrollen dispensers

 
Let erop dat u altijd doppenrollen koopt die bij de juiste dispensers passen. Ons 123toilet huismerk doppenrol past in ook in de Santino dispenser. Het voordeel van ons huismerk is dat u veel minder betaalt voor dezelfde kwaliteit papier. De rollen van ons huismerk passen in zowel grote als mini-jumbo dispensers
 
 
De reden dat u goed moet opletten heeft te maken met de dopjes die in de rol zitten. Bij elke dispenser is dit anders.
 

123toilet huismerk

 
De doppenrollen toiletpapier van ons eigen huismerk zijn qua prijs veel voordeliger. De kwaliteit is hetzelfde als die van de grote merken alleen merkt u het ten voordele in uw portemonnee.
 
Ons huismerk is ook voorzien van een eco-label. De rollen van ons huismerk passen in zowel grote als mini-jumbo dispensers.
 

Bestellen en levering

 
U bestelt onze schoonmaakartikelen online. Wij zetten ze dezelfde dag nog klaar voor verzending en leveren de producten binnen enkele dagen bij u af. U krijgt bij ons een vaste account wat het bestellen van toekomstige bestellingen makkelijker maakt.