• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Bulkpack toiletpapier – Gevouwen toiletpapier

Met losse velletjes gevouwen toiletpapier kiest voor een eenvoudige (en goedkope) wijze toiletpapier. Gevouwen toiletpapier kenmerkt zich door de grote hoeveelheid met beperkt verbruik. In de meeste dispensers passen wel duizenden velletjes per keer in uw Bulkpack dispenser. Gevouwen toiletpapier staat ook bekend als Bulkpak, toilet folded en T3 (Tork). Vrijwel alle merken bieden Bulkpak aan in een universeel formaat waardoor u eenvoudig kunt wisselen van merk. Bulkpack toiletpapier en gevouwen toiletpapier koopt u bij 123toilet. Wij zijn de groothandel schoonmaakartikelen in Nederland en verkopen dit toiletpapier in grote hoeveelheden.

Gevouwen toiletpapier, wat is dat?

 
Bij 123toilet groothandel schoonmaakartikelenkoopt u verschillende soorten bulkpack of gevouwen toiletpapier. Gevouwen toiletpapier (bulkpack) is iets anders dan WC-papier op een rol. Bulkpack is namelijk in elkaar gevouwen papier dat op een stapeltje in de dispenser wordt neergezet. Het voordeel hiervan is dat er veel minder verspilling optreedt zowel in het gebruik als in de afval. Wij hebben Bulkpack toiletpapier op voorraad.
Het is dus uitermate geschikt op plekken waar het gebruik heel hoog is zoals in restaurants, cafés en hotels. Daarnaast zijn losse vellen hygiënischer en makkelijker te gebruiken. Sreker nog: het is het meest hygiënische toiletpapier op de markt vandaag de dag.
Bij losse velletjes is het gebruik veel beheerster dan bij rollen wc papier. Het zorgt ervoor dat alleen de gebruiker zijn eigen papier aanraakt en niet dat er resten van een andere persoon aan het papier blijft zitten. Tevens bestaat het uit 100% cellulose en heeft het een hoog absorptievermogen. Andere namen voor bulkpack is gevouwen toiletpapier, toilet folded, T3 (Tork).
Het gebruik van een rol WC-papier brengt enorme verspillingen met zich mee. Mensen trekken nu eenmaal ongecontroleerd veel papier uit een rol. Bij rollen papier gebruikt u over het algemeen meer papier dan bij losse velletjes waar u er meestal maar één van pakt. Bij rollen papier scheurt u vaak net iets teveel af en dus levert dat extra verspillingen op. Bij rollen papier blijft ook altijd de kartonnen koker achter wat bij gevouwen papier niet gebeurt. Daarnaast zijn deze losse velletjes enorm compact.

Bulkpack is in meerdere dispensers te gebruiken

 
Bulkpack toiletpapier is van een universeel formaat wat betekent dat hij in meerdere dispensers past. De dispenser-merken waar het gevouwen toiletpapier zijn o.a. Kimberly Clark, Lotus, Vendor en 123toilet. Doordat het om stapeltjes papier gaat zijn de dispensers makkelijk bij te vullen. Ook zijn de dispensers makkelijk te gebruiken doordat u het papier er één voor één uithaalt. Gevouwen toiletpapier is echt een premium product dat past in een drukke maar luxe omgeving.

Merken

 
De merken bulkpack die u bij 123toilet koopt zijn de volgende:


Kenmerken gevouwen toiletpapier

 
Gevouwen toiletpapier heeft vele voordelen t.o.v. ander wc papier. Hieronder vindt u deze voordelen.
 
 • Uitgifte per vel
 • Bulkpack is hygiënischer
 • Geschikt bij hoog gebruik
 • Geen kartonnen kokers die achterblijven
 • 100% cellulose
 • Makkelijk bij te vullen in dispenser
 • Hoog absorptievermogen
 • Geschikt voor bijna alle dispensers
 • Kleur: wit