• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Goedkope WC rollen & toiletrollen

Ruime keuze traditionele WC rollen in verschillend aantal lagen, papiersoorten en merken. Traditionele WC rollen passen in elke reguliere toiletrolhouder. Bekijk ook onze dispensers en reserverol-houders. Wij hebben uiteraard elders in onze shop ook professioneel systeem toiletpapier.. 123toilet is dé groothandel schoonmaakartikelen in Nederland.

Groot aanbod aan WC-rollen van basic tot luxe in elke hoeveelheid naar keuze


WC-rollen voor ieder bedrijf of huishouden

Onze WC-rollen hebben de test van de hygiëne doorstaan en onze klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit. In elke branche is toiletpapier noodzakelijk. Van school tot restaurant en van  hotel tot kantoor.  Maak uw toiletgebruikers tevreden met WC-rollen van sterk toiletpapier die makkelijk vervangbaar zijn.

WC-rollen, merken en aantallen naar keuze

In ons gevarieerde en uitgebreide assortiment hebben wij alle denkbare merken op voorraad. Van Tork tot Kleenex en van Santral tot Kimberly Clark. Ook WC-rollen op maat gemaakt voor specifieke toiletsystemen kunt u makkelijk aanklikken in onze catalogus. Zoekt u WC-rolhouders of dispensers die passen bij uw meest gebruikte toiletrollen? Ook die artikelen hebben wij met zorg voor u uitgeselecteerd.

WC-rollen met specifieke kenmerken

U zult zien dat elke merk WC-rol weer speciale voordelen heeft. Kies bijvoorbeeld voor 1-laags toiletpapier. Dit is minder stevig maar prima voor veelvuldig gebruik. Hiervan zijn ook jumbo-rollen verkrijgbaar. Met 2-laags kiest u voor de meest voorkomende keuze en 3-laags is extra stevig en luxe. Als u waarde hecht aan luxe interieur en voorzieningen dan kunnen de WC-rollen daar uiteraard niet bij achterblijven. Vindt u vooral duurzaamheid belangrijk, dan verwijzen wij u door naar onze ECO-rollen.WC-rollen met motiefjes of geurend toiletpapier, ook die features ziet u terug in ons bestand.

WC-rollen vlot bestellen, betalen en ontvangen

Onze geoliede service is ideaal voor zowel eenmalige als terugkerende orders. Wilt u terugkerende bestelling van toiletrollen inregelen? Geen probleem. Geniet ook van extra voordeel bij levering van grote hoeveelheid en bulkverpakkingen. Met een paar eenvoudige digitale handelingen komt uw order bij ons binnen en gaan wij daar direct mee aan de slag. Betaalwijze naar uw keuze en levering aan de deur of op bezorgadres naar voorkeur.