• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Afwasmiddel kopen

Afwasmiddel voor de professionele schoonmaak koopt u bij 123toilet. Ons afwasmiddel treedt krachtig op tegen vuil en zorgt voor een blinkende, schone en hygiënische vaat. Vanzelfsprekend hebben wij ook geparfumeerd afwasmiddel in ons assortiment. Naast professionele afwasmiddelen verkopen wij schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen voor de zakelijke markt. Wij zijn niet voor niks dé groothandel in schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen.
 
 

Wat is afwasmiddel

Een afwasmiddel of vaatwasmiddel is een professioneel schoonmaakmiddel voor de reiniging van vies bestek, serviesgoed en glazen. Afwasmiddel bestaat voor een deel uit stoffen die de oppervlaktespanning van water verminderen. Bij 123toilet vindt u een breed en professioneel assortiment aan afwasmiddelen. Bij 123toilet shopt u online en voordelig voor schoonmaakmiddelen. Bestel uw afwasmiddelen tegen de beste prijs op 123toilet.nl.
 

Het gebruik van afwasmiddel

U laat een plastic bak, emmer of uw gootsteen vol lopen met heet water. U voegt hier wat afwasmiddel aan toe zodat u een sopje krijgt. U hebt over het algemeen maar weinig afwasmiddel nodig. Een klein spuitje is meestal al genoeg. Zorg ervoor dat u niet teveel middel in het water doet. Week uw vaat eerst even een aantal minuten in het hete water met het afwasmiddel.
Afwasmiddel kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt zoals het schoonmaken van spiegels en ramen. Vaak wordt het ook gebruikt om tafels mee af te doen. Hoewel dit niet de beste manier is werkt het wel voor veel mensen.
 

Voordelig afwasmiddel bij 123toilet

Voor de schoonste en mooist glanzende vaat gebruikt u professioneel afwasmiddel van 123toilet. Tijdens de afwas worden alle eetresten en ander vuil met onze afwasmiddel verwijderd. Ons afwasmiddel schuimt gedurende lange tijd zodat het water niet steeds ververst hoeft te worden.

Voordelige prijzen

Afwasmiddel tegen voordelige prijzen bestel je bij 123toilet. Bekijk onze webshop voor de verschillende middelen die wij verkopen voor uw vaatwas. Er is genoeg om uw vaat weer heerlijk te laten blinken. 123toilet is de voordeligste groothandel in schoonmaakartikelen van Nederland. Dat komt omdat wij onze schoonmaakmiddelen online verkopen. Zo kunnen we goedkoper onze schoonmaakproducten verkopen dan onze concurrenten.

Afwasmiddel bestellen

U bestelt als zakelijke klant uw afwasmiddel en andere schoonmaakproducten bij ons online. Wij leveren de producten binnen 48 uur bij u af. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login zodat de bestellingen in de toekomst veel makkelijker gaan. Wilt u persoonlijke advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.
Toon meer
Helaas, wij hebben geen producten kunnen vinden.