• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Schuurmiddel kopen

 
Op zoek naar schuurmiddel? Schuurmiddel voor de schoonmaak koop je makkelijk bij 123toilet. Wij leveren alle soorten schuurmiddelen voor de zakelijke schoonmaak. Shop op onze website voor het juiste schuurmiddel. Wij hebben schuurmiddellen voor de laagste prijs. Schuurmiddel zorgt voor een zacht schurende werking zodat snel en effectief met vet en vuil wordt afgerekend.
 
 

Een belangrijk schoonmaakmiddel

Schoonmaken is belangrijk. Vuil maakt deel uit van ons dagelijks leven en het verdwijnt niet zomaar ineens. Ook in de zakelijke sfeer is dit het geval. Zeker in een bedrijf waar je klanten ontvangt en collega’s werken moet er goed worden schoongemaakt.
 
Een belangrijk schoonmaakmiddel is schuurmiddel. Schuurmiddelen verwijderen hardnekkig vuil en vet. Het heeft een diep reinigende werking en zorgt voor een mooie glans op het einde.
 

Soorten schuurmiddelen

Hieronder vindt u een aantal van onze schuurmiddelen. Wij verkopen de meest effectieve schuurmiddelen die er op de markt te verkrijgen zijn. Wij verkopen alles online. Wilt u advies over welk schuurmiddel het beste is voor uw situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.
 

Cif citroen vloeibaar schuurmiddel 8 x 750 ml

Cif Citroen Cream Schuurmiddel biedt een oplossing als u een goed schuurmiddel nodig heeft. Cif vloeibaar schuurmiddel reinigt oppervlakken diep en grondig en laat een schoon en glanzend oppervlak na. CIF citroen verwijdert altijd het meest hardnekkige vuil, vet en kalkaanslag. CIF citroen schuurmiddel maakt de schoonmaak makkelijk en eenvoudig door de sterke werking. U hebt alleen maar een vochtig doekje met een beetje van dit schuurmiddel nodig en u kunt bijna alles schoonmaken wat u wilt. Cif citroen is bij 123toilet verkrijgbaar in 8 flessen van 750ml. De producten van Cif worden al jarenlang gebruikt bij bedrijven als professioneel schuurmiddel.
 

123toilet vloeibaar schuurmiddel

123toilet vloeibaar schuurmiddel citroen. Het is geschikt voor hygiënisch reinigen van sanitair, vuilnisemmers en afvoerputjes. Het is schuurmiddel datook  geschikt is voor het moeilijkere werk.
 
 

Schoonmaakgroothandel met de beste schuurmiddelen

U kunt bij 123toilet terecht voor een mooi assortiment aan professionele schuurmiddelen en schoonmaakmiddelen. Wij zijn uw online groothandel in schoonmaakartikelen voor elke schoonmaak. Wij verkopen schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen dat het een lieve lust is.
 
Wij hebben geen showroom. U bestelt de schoonmaakmiddelen bij ons online in onze webshop. Wij leveren de producten binnen 2 dagen bij u af. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login zodat bestellen van schuurmiddelen in de toekomst nog makkelijker gaat.
Toon meer