• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Bleekmiddel & bleek kopen

 
Wij hebben als groothandel schoonmaakartikelen een compleet assortiment bleekmiddelen. Het is van belang regelmatig onderhoud te plegen op urinesteen, kalksteen, roest en kalkafzetting. Hiervoor kunt u bleek gebruiken omdat dit een agressief middel is. Bescherm uw sanitair met onze professionele bleekmiddelen. Naast goede consumentenmerken kunt u ook kiezen voor een effectievere werking met de populaire professionele bleek van o.a. Taski Diversey.
 
 

Wat is bleek?

Bleek is een populaire naam voor chloor. Bleek is vloeibaar en het ruikt erg sterk. Het is verpakt in een spuitfles. Er zijn verschillende soorten bleek op de markt. Zo zijn er de volgende soorten: dikke bleek, wc-reiniger en dikbleek. Naast de spuitfles zijn er ook bleek toiletblokken. Deze blokken hangt u in het toilet voor optimale frisheid.
 

Bleekmiddelen online

Als u een zakelijke klant bent dan koopt u uw schoonmaakmiddelen makkelijk online. Shop online op de website van 123toilet als u op zoek bent naar bleekmiddelen. Wij hebben alle belangrijke en kwalitatief goede bleekmiddelen in ons assortiment. Met onze bleekmiddelen zien uw sanitair, toilet en tegels er weer schoon en blinkend uit.
 

Soorten bleek

Er zijn verschillende soorten bleekmiddelen op de markt. Bij 123toilet hebben wij het volgende bleek in ons assortiment.
 

123toiletblokjes

Piek toiletblokken met citroengeur 40 gram. De blokjes voorkomen overvloedige kalkvorming in het toilet en geven een frisse geur bij elke spoelbeurt. Deze toiletblokken kunt u in elk toilet op de zaak hangen zodat het fris ruikt en er meer hygiëne is.
 

Dikke bleek chloorreiniger

123toilet dikke bleek is een chloorreiniger voor het gehele sanitair. Dikke bleek is een bekende bleekmiddel op de markt van schoonmaakartikelen. Ook is de prijs van het product  erg voordelig. Dikke bleek werkt grondig en hecht zich langdurig aan het oppervlak dat u schoonmaakt.
 
 

123toilet Bleekwater chloorreiniger

123toilet bleekwater is een chloorreiniger voor het gehele sanitair. Bleekwater is een bleekmiddel voornamelijk voor in de WC. Maar u kunt het natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken zoals bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. Al naar gelang het uitkomt.
 

Bleek kopen bij 123toilet

U koopt uw bleek bij 123toilet. Wij zijn dé groothandel in schoonmaakartikelen in Nederland. U bestelt de bleekmiddelen en andere schoonmaakmiddelen online en wij leveren het na 48 uur bij u af. Na de bestelling ontvangt u van ons een inlog zodat het bestelproces nog makkelijker verloopt.
 
Toon meer