• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Toiletreiniger en sanitairreiniger kopen

123toilet is groothandel in schoonmaakartikelen en wij leveren ook sanitairreiniger of toiletreiniger. Sanitairreinigers of toiletreinigers koopt u het beste bij ons. Toiletreinigers en sanitair reinigers voor periodieke reinigingen van het sanitair zijn er in verschillende soorten zoals ontkalker, schuurmiddelen, geurverdelgers, algen-verwijderaars en wonderblokken. U kunt ze allemaal kopen bij 123toilet.
 

Een sanitairreiniger is een professioneel schoonmaakmiddel

Professionele schoonmaakmiddelen voor het dagelijks reinigen van de sanitaire ruimtes in de zaak hebben wij in overvloed. Onze sanitairreinigers en toilet reinigers zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij garanderen schoon en mooi blinkend sanitair. Daarnaast verwijderd onze sanitaire reiniger het kalk uit de toiletten. Iets dat ook heel erg belangrijk is.
 
Wij hebben veel soorten sanitairreinigers en toiletreinigers op voorraad. Het gaat bij ons van ontkalkers, schuurmiddelen, geurverdelgers, elgenverwijderaars tot wonderblokken. Voor elk type schoonmaakwerk voor het sanitair of het toilet hebben wij  wel een reiniger voor u. Onze groothandel in schoonmaakartikelen biedt u een ruime keuze aan dit soort reinigingsproducten.
 

Soorten sanitairreiniger

We sommen hier de verschillende soorten sanitairreinigers en toiletreinigers voor u op. Zoals al gezegd: de sanitairreinigers of toiletreinigers komen in verschillende soorten en maten.
 

Geurverdelger

Onze geurverdelger zorgt ervoor dat nare geurtjes snel verdwijnen. Nare geuren kunnen worden veroorzaakt door urine, uitwerpselen, fruit, groenten en andere bronnen die stank veroorzaken. Onze geurverdelger zorgt ervoor dat deze bronnen geneutraliseerd worden. De stankbron verdwijnt daardoor volledig.
 

Schuurmiddel

Wij verkopen vloeibaar schuurmiddel met citroen. Dit schuurmiddel is geschikt voor hygiënisch reinigen van sanitair, vuilnisemmers en afvoerputjes. Schuurmiddel is een sanitairreiniger of toiletreiniger bij uitstek.
 

 

Sani blok

De Pumie reinigingssteen is een puimsteen dat wordt gewonnen uit ijzererts. Deze steen verwijderd hardnekkige vlekken zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen. Deze sanitairreiniger of toiletreiniger haalt makkelijk zware kalk- afzettingen en roest van uw sanitair.
 
Puimsteen schuurt kalk, roest en vlekken uit de WC en het urinoir zonder het porselein te beschadigen. Je kunt het spul meteen gebruiken. Het werkt door een licht schurende inwerking.
 

Anti kalk

Taski Sani antikalk is een gebruiksklare kalksteenverwijderaar voor het sanitair. Het verwijdert snel hardnekkige kalksteenresten uit het sanitair.
 

Sanitairreiniger kopen bij 123toilet?

Sanitairreinigers en toiletreinigers koopt u bij 123toilet. Als groothandel in schoonmaakmaterialen weten wij veel van sanitair reinigers en toiletreinigers. Een sanitairreiniger is niet zomaar een product. Het is een reinigingsproduct waarmee u buitengewoon veel sanitair en tegels kunt schoonmaken.
 
Nadat u de sanitairreiniger of toiletreininger op onze website besteld leveren wij hem binnen 48 uur. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een inlog zodat sanitairreinigers en andere schoonmaakartikelen kopen nog makkelijker wordt.
Toon meer