• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Vloeibare handzeep 5 liter kopen, grootverpakking, ook zeepvullingen

5 liter vloeibare handzeep, schuimzeep (foam), en antibacterial. Deze universele grootverpakking vloeibare handzeep 5 liter is bruikbaar in iedere universeel navulbare dispenser. Wij hebben vanzelfsprekend ook zeepvullingen op voorraad. Bespaar door grootverpakking en staffelkortingen op vloeibare handzeep. 123toilet is dé groothandel schoonmaakartikelen van Nederland. Wij verkopen de hele dag grote hoeveelheden vloeibare handzeep dus ook die van 5 liter in grootverpakking. Ook verkopen wij in grote getalen desinfecterende handgel.

Vloeibare zeep in verschillende soorten en maten

Vloeibare handzeep koopt u bij 123toilet in verschillende soorten, merken en maten. We hebben bijvoorbeeld universele vloeibare handzeep die in 5 liter verpakkingen zit. We hebben geparfumeerde handzeep, luxe foam, antibacterieel en nog veel meer.
 

Zeepvullingen in 5 liter verpakkingen

In 5 liter verpakkingen hebben wij voor u de universele handzeep. Deze 5 l handzeep is vriendelijk voor de huis en reinigt goed en diep. Deze universele zeep ruikt fris en is licht geparfumeerd. Het is vriendelijk voor de huid met een neutrale PH waarde. Deze vloeibare geparfumeerde zeep is geschikt voor alle zakelijke omgevingen zoals kantoren of congressen. Daarnaast is het een zeep die ook geschikt is voor de horeca.
 

Ook handzeep navulling in 12x 1 liter verpakking

Deze geparfumeerde vloeibare handzeep zit in flessen van 12 keer 1 liter. Deze vloeibare zeep is vriendelijk voor de huis en maakt goed schoon. De zeepvullingen zijn te verkrijgen in 12 x 1 liter verpakking.
 

Foam handreiniger

Wij hebben Foam handzeep van Scott/Kimberly Clark. Dat zijn topmerken die wij verkopen. Scott past in de Kimberly Clark dispenser. Foam is zeep die prettig is voor de huid en de dagelijkse hygiëne op de zaak aanzienlijk verbetert. Per navulling van de foam vloeibare handreiniging krijgt u 500 doseringen.
 

Handzeep 5 liter (2x) zeepvulling 123toilet huismerk

Handzeep 5 liter: ook van ons 123toilet huismerk hebben wij handzeep. Wij hebben oa. Vloeibare zeep in 2x 5 liter verpakkingen. De 123toilet vloeibare handzeep 5 liter is vriendelijk voor de huis en antibacterieel. Het voordeel van ons huismerk is dat de prijs laag is maar de kwaliteit erg hoog. Koop dus voor uw eigen portemonnee ons huismerk vloeibare handzeep.
 

Handzeep pompje

We hebben ook vloeibare zeep in een pompje. Denk hierbij aan het merk Dettol. Dettol handzeep is een antibacteriële gel en reinigt de handen diep en grondig. Deze gel is uitermate geschikt voor op het toilet van een kantoor of in kleine horeca-gelegenheden. U kunt deze gel bijvoorbeeld voor het eten gebruiken. Deze handgel is per doos verkrijgbaar in 6 x 250 ml.
 
Ook hebben wij zeeppompjes van het merk Soapy. Ook deze gel is anti bacterieel en van zeer goede kwaliteit. De Soapy is voor dezelfde doeleinden geschikt als Dettol.

 

Over 123toilet

123toilet is groothandel in schoonmaakartikelen. Wij leveren al sinds jaar en dag handzeep en handzeepdispensers aan de zakelijke markt. Wilt u echt genieten van de beste en meest uiteenlopende producten. Koop dan bij ons. U bestelt bij ons online en wij leveren de schoonmaakmiddelen binnen 48 uur bij u af. Wilt u informatie over onze producten of wilt u specifiek iets weten over zeep navullingen, handzeep 5 liter en hygiëne, neem dan contact op met onze afdeling verkoop. De prijzen op de website staan zowel incl. als exl. BTW.