• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Soda kopen?

 
Soda koopt u bij 123toilet. Als groothandel in schoonmaakartikelen mag soda natuurlijk niet in ons assortiment ontbreken. Soda is een belangrijk schoonmaakmiddel en het is geschikt voor het ontvetten van stenen vloeren, tegels en andere vette oppervlakten. Elk bedrijf dat schoonmaken serieus neemt denkt na over het gebruik van soda. Soda kopen doe je natuurlijk bij 123toilet.
 
 

Soda bij 123toilet

Bij 123toilet verkopen we Piek Soda. Piek Soda is een fijne soda die geschikt is voor de schoonmaak. Het is geschikt voor ontvetting van vloeren, oppervlakten en tegels. Het is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor het ontvetten van sanitair.
 

Kenmerken van Piek soda

 
 • Piek Soda doos a 8 x 1 kg;
 • Sodakristallen geschikt voor de schoonmaak
 • Geschikt voor het ontvetten van stenen vloeren en andere oppervlakken, bijvoorbeeld sanitair
 • Brandbaar: Nee
 • Geschikt voor schoonmaakwerkzaamheden in de keuken
 

Verschil tussen baking soda en schoonmaaksoda

Baking soda en schoonmaaksoda zijn twee verschillende producten en stoffen. We leggen hieronder de verschillen uit.
 

Baking soda

Baking soda wordt ook wel zuiveringszout genoemd. Een andere naam voor deze soda is natriumbicarbonaat. Baking soda wordt gebruikt als rijsmiddel voor koekjes en gebak. Naast rijsmiddel wordt het ook gebruikt voor in zelfgemaakte tandpasta, deodorant of om haren mee te wassen. Baking soda is dus niet de soda die wordt gebruikt voor de achoonmaak.
 

Huishoudsoda of schoonmaaksoda

Huishoudsoda of schoonmaaksoda is de andere soda. Dat is de soda die wordt gebruikt voor de schoonmaak. Vaak worden huishoudsoda en baking soda door elkaar gehaald terwijl het toch twee totaal verschillende producten zijn. Hieronder zet ik ze allebei op een rijtje zodat u goed het verschil kunt zien:
 
Na2C03 – Natriumcarbonaat (Schoonmaaksoda)
NaHC03 – Natriumbicarbonaat (Baking soda/Zuiveringszout)
 

Waarom is het verschil tussen deze twee soda’s belangrijk

U kunt geen koekjes bakken met schoonmaaksoda. Maar ook tandpasta en shampoo zijn niet geschikt voor schoonmaaksoda. Kijk dus goed uit welke soda u gebruikt.
 

Soda kopen bij 123toilet

Bij 123toilet koopt u schoonmaaksoda. U bestelt als zakelijke klant uw soda en andere schoonmaakproducten bij ons online. Wij leveren de producten binnen 48 uur bij u op de zaak af. Na de eerste bestelling van uw soda ontvangt u van ons een login zodat de bestellingen van soda en schoonmaakartikelen in de toekomst veel makkelijker gaan. Wilt u persoonlijke advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord en verkopen u graag kwalitatief goede soda.
 
Toon meer