• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Ontkalker kopen

Ontkalker kopen? Verwijder kalk snel en effectief met onze ontkalker. Ontkalk alle oppervlakken met een professionele ontkalker van 123toilet. Ontkalkers zijn schoonmaakmiddelen die belangrijk zijn voor de schoonmaak van sanitair en andere plekken in uw zaak. Als gewone schoonmaakmiddelen niet meer helpen dan kan een ontkalker uitkomst bieden om vuil te verwijderen. Lees verder om meer te weten te komen over onze ontkalkers.
 

Ontkalkers zijn essentieel

Bij elk bedrijf krijg je te maken met kalk. Als u de kalk al op het sanitair en de tegels kunt zien dan is het moeilijk schoon te maken. Standaard schoonmaakmiddelen en hard schuren en schrobben helpt niet meer. U hebt dan een grondige en kwalitatief goede ontkalker nodig. Een ontkalker met een krachtige werking. Een ontkalker zorgt ervoor dat de kalk oplost zodat u het makkelijk kunt wegpoetsen.

Ontkalker voor het sanitair

In het sanitair ontstaat vaak het eerste en het meeste kalk. Dat kan het toilet of de badkamer zijn. In deze ruimtes blijft vaak water achter op muren, het toilet en de badkamer. In het water zit kalk. Kalk is moeilijk te verwijderen en daarvoor hebt u onze krachtige ontkalker nodig. Wij hebben ontkalkers van verschillende merken in ons assortiment. Kijk goed op de labels of het product geschikt is voor u.
 

Ontkalking op het toilet

Ontkalking van het toilet is erg belangrijk. Een toilet met kalk ziet er op zijn zachtst gezegd niet fris uit. Een kwalitatief goede ontkalker zorgt ervoor dat het ontkalken snel en effectief gebeurt. Kalk lost door de ontkalker helemaal op zodat het vuil erin verdwijnt. Daarna verwijderd u de ontkalker samen met het vuil zodat alles weer spik en span is. Een schoon toilet is belangrijk voor uw collega’s en zakenrelaties. Het straalt af op de kwaliteit van uw onderneming. Zorg er dus voor dat u het toilet regelmatig ontkalkt.
 

Middelen tegen ontkalking kopen bij 123toilet

Een kwalitatief goede ontkalker koopt u bij 123toilet. Wij zijn de specialist in ontkalkers bij uitstek. U bestelt de ontkalker online en wij leveren het product binnen 48 uur bij u af. Naast ontkalkers hebben wij ook andere schoonmaakmiddelen die u online kunt bestellen. Wij zijn niet voor niks dé groothandel in schoonmaakartikelen van Nederland. Na de bestelling ontvangt u van ons een inlog zodat u in de toekomst nog makkelijker een ontkalker en schoonmaakmiddelen kunt bestellen.
Toon meer