• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Papieren handdoeken intervouw kopen - de beste aanbiedingen

Vouwhanddoekjes (Z-vouw, ZZ-vouw, C-vouw en Intervouw (interfold)) blijken uit onderzoek nog altijd een van de meest hygiënische vormen van handdrogen te zijn.  Bestel direct met afnamekorting! 123toilet is dé groothandel in schoonmaakartikelen in Nederland.

Intervouw handdoekjes bestellen bij 123toilet

 Intervouw handdoeken worden ook wel interfold genoemnd. Bij ons bestelt u erg voordelig intervouw handdoekjes. Wij verkopen de merken Tork en Kimberly Clark alsmede ons eigen 123 toilet huismerk.
 
Onze vouwhanddoekjes zijn van premium kwaliteit en zijn beschikbaar in 1-laags, 2-laags of 3-laags. Biedt uw gasten op de wc of in de keuken een fantastische handdroging. Onze intervouw doekjes zijn zacht voor de huid en absorberen sterk. Eigenlijk zijn het doekjes voor een maximaal comfort.
 

Hoe zijn de interfold handdoekjes gevouwen?

De interfold handdoekjes zijn meermaals gevouwen voor vel-voor-vel-dosering, waardoor het verbruik wordt beperkt en de hygiëne optimaal blijft.

Intervouw en Z-vouw

 Intervouw handdoekjes kennen hetzelfde principe als Z-vouw. Het volgende handdoekje ligt na gebruik alweer klaar voor de volgende persoon die zijn handen wil drogen.
 

Wat zijn de verschillen tussen deze handdoeken?

 
·      Interfold handdoekjes zijn veel vaker in elkaar gevouwen dan de Z-vouw of ZZ-vouw.
·      Intervouw is langer dan ZZ-vouw.
·      Bij intervouw heeft de gebruiker veel minder handdoeken nodig dan bij Z-vouw
·      Interfolds hebben een hoger absorptievermogen.
 
 

Het verschil tussen cellulose en recycled papier

 Cellulose papieren handdoekjes zijn gemaakt van wit papier. Papier dat veel beter geschikt is om vocht te absorberen. Cellulose absorbeert water veel beter dan het grijze recycled papier. Bij de intervouw handdoekjes van 123toilet kiest u uit cellulose of recycled papier.