• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

C-vouw handdoekjes - C vouw handdoeken

Vouwhanddoekjes blijken uit onderzoek nog altijd een van de meest hygiënische vormen van handdrogen te zijn. De meeste merken zijn uitwisselbaar en passen in verschillende dispensers. Z-vouw, ZZ-vouw en C-vouw handdoeken passen allemaal in dezelfde dispensers. Intervouw (interfolded) heeft een eigen formaat. Bestel direct met afnamekorting! C-vouw handdoekjes bestelt u bij 123toilet dé groothandel schoonmaakartikelen. C-vouw handdoekjes zijn doekjes die op elkaar gestapeld zijn. De handdoekjes liggen los op een stapel wat betekent dat gebruikers makkelijk meerdere C-vouw handdoeken per keer kunnen pakken. C-vouw doekjes verschillen iets van Z-vouw handdoekjes: ze zijn iets langer. 
 

Over C vouw

Deze C-vouw handdoekjes zijn niet in zig-zag in elkaar gevouwen maar worden dichtgevouwen op elkaar gestapeld. Daardoor liggen deze papieren handdoekjes los op elkaar zodat je meerdere handdoekjes per keer kan pakken. C vouw doekjes zijn langwerpige handdoeken.
 
Handhaaf de hygiënenormen in uw bedrijf door onze C-vouw papieren handdoekjes te kopen. Het papieren materiaal geeft deze papieren handdoekjes voldoende sterkte en absorptie om de handen snel te drogen. Het drogen van handen kan al met één of twee vellen. C vouw handdoekjes helpen om de handen van personeel en klanten hygiënisch te houden en voorkomen verspilling.
 

Wat is een C-vouw handdoek?

Een C-vouw papieren handdoek is een handdoek waarvan de lipjes zijn gevouwen, dus deze wordt afgegeven in de vorm van een 'C'. C-vouw handdoeken liggen op elkaar en moeten worden opengemaakt voordat de handen worden gedroogd. De C-vouw betekent ook dat er vaak meer dan één handdoek tegelijk kan worden afgepakt.  De C-vouw is een dichte vouw. De handdoekjes zijn langer dan de Z-Vouw handdoekjes. De C-vouw handoekjes liggen als een soort omgekeerde U op elkaar en worden los van elkaar gepakt.

Een voordeel van de C-vouw is dat het een groter handdoekje is dan de Z-Vouw en dus meer comfort biedt. Een nadeel van C vouw is dat er vaak meerdere handdoekjes tegelijk worden gepakt waardoor het verbruik onnodig is.
Zoekt u een geschikte handdoekdispenser voor uw C-vouw handdoeken? Kijk dan op onze pagina over handdoekdispensers.
 

Merken C-vouw

Wij verkopen de merken Kimberly Clark, Tork en Santino. Daarnaast hebben wij ook C-vouw handdoekjes van ons eigen 123toilet huismerk.
 

123toilet en C-vouw

123toilet verkoopt voordelige C-vouw papieren handdoeken. Het is zeer zacht en puur papier. Het papier heeft reliëf en is hoog absorberend.
 
U koopt dit papier bij ons online en wij leveren het binnen 48 uur bij u af. Als groothandel in schoonmaakartikelen leveren wij alleen aan de zakelijk markt. Wij hebben dit product ondanks de grote vraag op dit moment op voorraad.