• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Dispensers kopen

Bij 123toilet vindt u een groot assortiment aan dispensers. Wij hebben allerlei soorten dipsensers voor sanitaire ruimtes, keukens en overige ruimtes. Wij hebben handdoekdispensers, zeepdispensers, toiletpapier-dispensers en poetsrol-dispensers in ons assortiment. Wij hebben dispensers in alle soorten en merken zoals Euro, Santino, Quartz, Santral, Kimberly Clark, Tork en Vendor. Deze merken verkopen chique en kwalitatief hoogstaande dispensers waardoor de ruimte er netter en georganiseerder uitziet.
 

Handdoekdispensers

Handdoekdispensers zijn de eerste dispensers waar mensen aan denken als het woord ter sprake komt. Wij verkopen elke handdoekdispenser die u maar wenst. U kunt bij ons terecht dispensers voor handdoekjes van Z-vouw, ZZ-vouw, C-vouw en intervouw. Bekijk welke handdoek dispensers het beste passen bij het interieur van uw sanitaire ruimte en koop de juiste dispenser bij ons.
 

Houder voor zepen

Zeepdispensers zijn belangrijk als u op zoek bent naar houders voor zeep. Zeephouders zijn erg hygiënisch en zorgen ervoor dat u geen flessen met zeep, waar iedereen aan zit, hoeft te gebruiken. Met onze dispensers hoeft u alleen maar op een knopje te drukken en de zeep komt in uw hand terecht. Er zijn ook automatische zeephouders die werken met een sensor. U hoeft uw hand maar naar de dispenser te reiken en de zeep komt automatisch uit het apparaat tevoorschijn. De automatische zeephouder is nóg hygiënischer dan de normale.
 

Toiletdispensers

Toilet-dispensers gebruikt u voor toiletpapier. Toiletpapierdispensers geven een mooie en chique uitstraling aan uw WC. Deze houders zorgen voor een nette uitgave van uw toiletpapier. Toiletdispensers zijn eigenlijk luxe chique toiletrolhouders. Deze houders vindt u ook op deze pagina en zijn van topkwaliteit. Koop uw toiletdispensers bij 123toilet. Wij hebben ze in alle soorten en maten.
 

Welke dispenser hebt u nodig?

Welke dispenser u nodig hebt hangt van een aantal zaken af. Soms bepaalt de wet welke dispenser u nodig heeft zoals soms het geval is in de horeca of in ziekenhuizen. Daarnaast zijn er ook uw klanten die voor een bepaalde dispenser een voorkeur hebben.
 
Als veel klanten in de horeca eenmaal hebben geproefd aan de zeepdispenser met sensor dan willen ze geen ander meer. Sowieso zijn zeepdispensers in de horeca en op toiletten tegenwoordig een must!
 

Dispensers bestellen bij 123toilet

U bestelt bij ons eenvoudig online op onze website. Wij bezorgen de dispensers binnen twee dagen bij u op de zaak. Ook hebben wij de 123toilet huismerk dispensers voor u beschikbaar. Wij leveren uitsluitend aan de zakelijke markt. 123toilet is niet voor niks dé groothandel schoonmaakartikelen van Nederland. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login zodat dispensers bestellen in de toekomst nog makkelijker wordt.
Toon meer
Meest verkochte producten