• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Desinfectiedispenser & desinfectiezuil kopen

 
Voor de zakelijke markt verkopen wij desinfectiedispensers & desinfectiezuilen. Dit zijn allemaal desinfectiedispensers & desinfectiezuilen die er top uitzien. Onze desinfectiedispenser & desinfectiezuil vindt u op deze pagina en zijn van uitstekende kwaliteit. Koop uw zuil of dispenser bij 123toilet. Wij bezorgen snel zodat u meteen kunt genieten van uw stijlvolle en robuuste dispenser of zuil.
 
 

Gebruik van desinfectiedispenser & desinfectiezuil

Een desinfectiedispenser en desinfectiezuil zorgt ervoor dat uw interieur en mooi uitziet. Het is zoveel mooier dan wanneer er zomaar wat desinfectiemiddelen of desinfecterende handgel rondzwerft.

 

Deze dispenser of zuil is een accessoire die niet alleen mooi is maar ook enorm bruikbaar. De desinfectiedispenser en desinfectiezuil kunt u op meerdere plekken in de zaak neerzetten. Overal waar mensen zich willen desinfecteren zet u het neer. Dat kan bij de ingang van uw bedrijf zijn maar ook in de keuken of op kantoor.

 

Voordelen van deze dispenser en zuil

 • Infra rood. Er zit een sensor in het apparaat waardoor u automatisch de gel op uw handen gespoten krijgt. Als u uw hand naar de dispenser of zuil reikt dan wordt de gel automatisch in uw hand gespoten. Hierdoor hoeven gebruikers de dispenser niet aan te raken wat ervoor zorgt dat er meer hygiëne is.
 • Ideale dosering. Door het automatische spuiten is er geen verspilling van zeep. De desinfectiedispenser en desinfectiezuil spuit elke keer dezelfde hoeveelheid zeep in uw handen. Die hoeveelheid is 1 ml zeep. Dit maakt de kosten die u maakt vooraf veel beter voorspelbaar.
 • Robuust ontwerp. De dispensers en zuilen die wij in ons assortiment hebben zien er stoer en mooi uit. Dit straalt af op het imago van uw zaak.
 • Makkelijk te bevestigen. U bevestigd de desinfectiedispenser makkelijk aan de muur. De desinfectiezuil plaatst u overal in de zaak waar u wilt. U kunt het bij het toilet neerzetten maar ook bij ingang, op kantoor en in de keuken.
 

Andere producten

Bij 123toilet koopt u ook andere desinfectie die met de schoonmaak en reiniging van handen te maken hebben. Zo verkopen wij handdesinfectie en desinfecterende handgel voor de desinfectiedispenser en desinfectiezuil. U koopt alles op onze website en wij regelen de rest.
 
 

Desinfectiedispenser & desinfectiezuil nodig?

Desinfectiedispenser en desinfectiezuilnodig? 123toilet heeft een ruime keuze in desinfectiedispensers en desinfectiezuilen. Wij hebben er genoeg op voorraad waarvan er zeker wel één of meer passen binnen uw bedrijf. Bekijk onze collectie dispensers en zuilen op deze pagina. Maak uw keuze en wij verzorgen alles.
 

123toilet groothandel schoonmaakartikelen

Wij zijn groothandel in schoonmaakartikelen dus ook in desinfectiedispensers en desinfectiezuilen. U koopt bij ons de producten en wij leveren ze binnen 48 uur bij u af.
 
Toon meer