• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Santral dispenser – Santral RVS dispensers


Santral RVS dispensers koopt u bij 123toilet. Wij zijn dé groothandel schoonmaakartikelen in Nederland en hebben een groot assortiment aan Santral dispensers voor u beschikbaar. De dispensers van Santral bestaan over het algemeen alleen maar uit RVS. Wij hebben echter hier en daar ook wel wat witte dispensers van Santral. Kijk op deze productpagina voor de beste Santral dispenser.

Santral RVS dispensers

 
Bij 123toilet kun je mooie RVS dispensers van Santral kopen. Santral handdoekdispensers zijn mooie, gangbare en zeer bekende dispensers. De Santral dispensers zijn beschikbaar voor een aantal doeleinden. Die sommen wij hieronder op.
 

Dameshygiëne

 
Voor allerlei dameshygiënezakjes hebben wij dispensers beschikbaar. Of het nu om plastic zakjes of om papieren zakjes gaat. De meeste Santral dispensers voor dameshygiëne zijn in RVS maar er zijn er ook een aantal in het wit.
 

Santral dispensers voor het toilet

 
We hebben bij 123toilet een grote keuze aan Santral toiletdispensers. Ook Santral heeft doppenrol dispensers. Door de unieke dop in principe alleen bruikbaar met toiletsysteemrollen (doppenrol) van Tork, Lotus, Satino en Vendor. Afmetingen: 28x14x44 cm. Deze dispensers zijn alleen in RVS verkrijgbaar.
 
We hebben echter ook 2-rols houders en bulkpack van Santino in RVS voor u beschikbaar. Deze twee dispensers zijn ook in het wit verkrijgbaar. De 2-rols houders kunt u makkelijk aan de wand monteren en heeft een automatische toiletrolwisseling.
 
Een toilet is een kleine ruimte waarin het moeilijk is om allerlei producten geordend te plaatsen. Santral heeft veel mooie en goede oplossingen voor dit probleem. Wij hebben van dit topmerk simpele toiltrolhouders, reserverolhouders en traditionele reserverolhouders voor u beschikbaar. De reserverolhouders gaan van twee tot meerdere rollen per dispenser.
 

Overige producten van Santral

 
Naast de dispensers van Santral verkopen wij ook Santral kledinghaken, Santral ijzeren reserverolhouders, Santral toiletborstelhouders, Santral zeepdispensers, Santral afvalbakken en Santral toiletbrilreinigers.
 

Over Santral

 
Santral is onderdeel van OPHARDT hygiëne. Santral producten zijn effectief, functioneel en zien er stijlvol uit. De RVS designs van Santral laten op de foto’s al zien dat het topmateriaal is. In het echt is het niet anders. RVS geeft de Santral producten een moderne uitstraling. Santral is het beste materiaal, makkelijk bij te vullen en een absolute toevoeging voor het uiterlijk van een toilet. Het ziet er altijd schoon en goed onderhouden uit omdat Santral gebruik maakt van de anti-vingerafdruk coating (FP). Santral, een absolute aanrader dus.
 
 

Levering Santral dispensers

 
De Santral dispensers bestelt u makkelijk bij ons. Wij hebben ruime ervaring met het leveren van deze dispensers. U bestelt bij ons online en wij leveren de schoonmaakproducten binnen 2 dagen bij u af. 


Groothandel schoonmaakartikelen


123toilet is dë groothandel in schoonmaakartikelen van Nederland. Wij verkopen Santral RVS dispensers voor de zakelijke markt. De levertijd is ongeveer 48 uur.