• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Handzeep dispenser kopen? Wij hebben de beste handzeepdispensers

Wij hebben alle belangrijke merken handzeepdispensers en navullingen voor vloeibare handzeep voor een optimale handhygiëne en handdesinfectie. Ook universele handzeep. Let op! Lotion en schuimzeep (foam) hebben een eigen dispenser-pomp. Deze producten voor de handen koopt u bij 123toilet. Wij zijn dé groothandel schoonmaakartikelen in Nederland.

Vloeibare handzeep kopen

Vloeibare handzeep en desinfecterende handgel is er bij 123toilet in vele soorten, merken en maten. Zo hebben wij bijvoorbeeld de 5 liter handzeep grootverpakking

Je handen komen altijd in contact met veel zaken. Je geeft elkaar een hand, je raakt overdag zaken aan en nog veel meer. Het is dan belangrijk om je handen regelmatig te wassen. Naast vloeibare handzeep hebben wij ook handzeepdispensers voor u op voorraad. Koop handzeep en handzeepdispensers bij 123toilet.
 

Desinfecterende en antibacteriële zeep

Desinfecterende en antibacteriële zeep is speciaal geschikt voor desinfectie van de huid. Regelmatig desinfecteren zorgt voor minder verspreiding van bacteriën, virussen en ziektekiemen. In desinfecterende zeep zit ethanol. Ethanol is alcohol en heeft een ontsmettende werking.
 

Handzeep navullingen en handzeepdispensers

Navullingen hebben wij in alle soorten, merken en maten. Wij hebben bijvoorbeeld Tork vloeibare handzeep in een navulverpakking. Deze is geschikt voor Tork zeepdispensers.
 
Ook hebben wij navulverpakking van ons eigen 123toilet huismerk. Deze zeep is te gebruiken in handzeepdispensers van verschillende merken. Dat is het voordeel van ons huismerk. Het is geschikt voor meerdere dispensers van andere merken alleen u betaalt minder voor topkwaliteit. En als klap op de vuurpijl hebben wij natuurlijk ook de 123toilet handzeepdispensers. Ook weer topkwaliteit voor een lage prijs. Doe er je voordeel mee.
 

Handzeepsoorten

Bij 123toilet verkopen we verschillende soorten handzeep. We sommen ze hier voor u op: handgel, handalcohol, desinfecterende gel, schuimzeep of foam soap, geparfumeerde handgel en nog veel meer. De verpakkingen variëren van klein tot groot.
 

Handzeep aanbiedingen

Wil je handzeep kopen voor de zakelijke markt? Dan ben je bij 123toilet aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig aanbiedingen en helpen je graag om zo goedkoop mogelijk in te kopen. Bekijk onze aanbiedingen op deze pagina en maak je keuze voor de zakelijk markt. Wij leveren alleen aan bedrijven met een BTW nummer.
 

Over 123toilet

123toilet is groothandel in schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen. Als groothandel verkopen wij de beste vloeibare handzeep en desinfecterende middelen om de handen te wassen. Alles mooi weggestopt in één van onze fantastische dispensers want het uitelijk wil ook wat.
 
Bestel uw spullen bij ons online en wij leveren de handzeep en dispensers binnen 48 uur bij u af.