• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Zeepdispensers kopen - Handzeepdispensers kopen

Zeepdispensers en handzeepdispensers voor de zakelijke markt koopt u bij 123toilet. Wij zijn een groothandel schoonmaakartikelen en hebben een groot assortiment aan zeepdispensers te koop. Naast de schoonmaakartikelen van de gerenommeerde merken in binnen- en buitenland hebben wij ook een eigen huismerk voor dispensers ontwikkeld. Dit huismerk kan makkelijk concurreren op zowel prijs als kwaliteit met de grote schoonmaakmerken en heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen.

Wat zijn zeepdispensers en handzeepdispensers

Deze dispensers zijn geschikt om navulling van vloeibare handzeep in te plaatsen en te verwisselen. Een zeepdispenser of handzeepdispenser is een plastic bakje waar de vloeibare zeepfles in wordt gestopt. Zodra dit erin zit kan de gebruiker met een druk op de knop bij de vloeibare zeep en op die manier zijn/haar handen wassen. Deze systeemdispensers worden gebruikt in toiletten, werkplaatsen, horeca en andere plekken waar schone handen belangrijk zijn.
 
Handzeep dispensers worden vandaag de dag steeds populairder. Je kunt deze zeepdispensers zien als een vervanger van de handzeep met het pompje die mensen vaak thuis nog gebruiken. In werkomgevingen waar veel mensen samenkomen is dit gebruik van handzeep erg ongemakkelijk.
 

Dispensers in verschillende soorten

De zeepdispensers en handzeepdispensers van vandaag zijn handiger dan pompjes en geven ook een betere, strakkere en robuustere uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in plastic en RVS dispensers. Sommige zeepdispensers hebben een eigen kijkvenster zodat u kunt zien wanneer u moet bijvullen. Dat is erg handig voor omgevingen waar veel mensen samenkomen.
 

Faom soap of schuimzeep dispensers

Schuimende zeep kun je beter verdelen over de handen waardoor het makkelijker is in gebruik. Door de hoge capaciteit is foam soap of schuimzeep beter geschikt voor plekken waar veel mensen komen zoals kantoren, toiletten, horeca en werkplaatsen. Foam zeep is vaak licht geparfumeerd waardoor je handen na afloop van het wassen beter ruiken en hygiënischer ogen.
 

Merken zeepdispensers

De merken handzeepdispensers die wij verkopen zijn Tork, DEB Proline, DEB Swarfega, Kimberly Clark, Vendor en onze eigen 123toilet zeepdispenser van RVS.
 

Wat zijn de beste zeepdispensers?

Ook bij zeepdispensers en handzeepdispensers zijn verschillen in kwaliteit waar te nemen. 123toilet verkoopt plastic en RVS dispensers. We verkopen ze zelfs in verschillende kleuren. Naast de standaard wit en zwart hebben we bijvoorbeeld ook de kleur rood. Ook hebben we zeepdispensers en handzeepdispensers voor kinderen met een uiterlijk geschikt voor kinderen. U kunt voor elke soort handzeepdispenser bij ons terecht.
 

Service van 123toilet

Wij verkopen schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen aan de zakelijke markt in Nederland. Wij verkopen onze producten, inclusief de zeepdispensers uitsluitend online. Wij leveren onze producten binnen 48 uur bij u af.