• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Diversey producten kopen

Bij 123toilet mogen natuurlijk de Diversey producten niet ontbreken. Wij verkopen van Diversey de beste producten die er op de markt beschikbaar zijn. Diversey schoonmaakmiddelen bestaan vooral uit de vloeibare schoonmaakmiddelen zoals bijvoorbeeld desinfectie, toiletbrilreinigers en handdesinfectie. 

Producten van Diversey

Wij verkopen diverse producten van Johnson Diversey. Hieronder vindt u er een aantal. Indien u geïnteresseerd bent dan kunt u de Diversey producten online bestellen.

Johnson diversey toiletbrilreiniger 

Diversey toiletbrilreiniger is bij uitstek het product voor bedrijven met meerdere toiletten. Het is een desinfectiemiddel dat voor 77% uit ethanol bestaat. Ethanol is een belangrijk middel voor de schoonmaak en voor desinfectie. Etha-plus is een zeer effectief middel tegen bacterien, schimmels en virussen. 

Diversey desinfectie

Diversey Etha-Plus desinfectie bestaat voor 80% uit ethanol en is bij uitstek geschikt voor desinfectie van oppervlakten zoals in de horeca, retail, gezondheidszorg en voedingsbranche. De eigenschappen van Diversey Etha-Plus desinfectie zijn de volgende:
 • 500 ml fles
 • Geschikt voor desinfectie van het toilet, keuken en badkamer 
 • Het spul verdampt helemaal
 • Makkelijk te sprayen

Suma Bac van Johnson Diversey 

Suma Bac D10 van diversey is een geconcentreerd desinfectiemiddel. U reinigt en desinfecteert met dit schoonmaakmiddel in gelegenheden waar met veel voedsel wordt gewerkt zoals bijvoorbeeld in de horeca. Suma Bac van Diversey wordt ook gebruikt voor het reinigen en desinfecteren van wanden, vloeren en meubilair in de gezondheidszorg. De kracht van dit Diversey product zit hem vooral in de combinatie van zijn van een reinigings- en desinfectieproduct.

Diversey handdesinfectie van Soft Care 

Diversey is gespecialiseerd in desinfectie en dus mag handdesinfectie niet ontbreken in het assortiment. Soft Care is een ongeparfumeerd desinfectiemiddel voor de handen. Zoals zoveel middelen van Diversey is het gebaseerd op Ethanol. Dit middel van Diversey wordt vooral gebruikt in de gezondheidszorg en de horeca.

Suma Tab van Diversey

Suma Tab is geen vloeibaar schoonmaakmiddel. Het is een tablet die gebruikt wordt voor de schoonmaak. Deze tablet lost erg snel op zodra het in contact komt met water. Met deze tablet desinfecteert u oppervlakten. Het middel staat in Nederland dan ook geregistreerd als desinfectiemiddel.

Diversey producten kopen bij 123toilet

U koopt Johnson Diversey producten bij 123toilet. Deze Diversey schoonmaakmiddelen zijn zowel geschikt voor desinfectie als voor reiniging. U koopt de Johnson Diversey producten online voor de zakelijke markt. Wij verkopen niet aan consumenten. Na bestelling ontvangt u de Diversey producten binnen 48 uur bij u op de zaak. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login zodat bestellen in de toekomst nog makkelijker wordt.