• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Ecolab producten kopen

 
Bij 123toilet hebben wij een groot assortiment aan producten van Ecolab op voorraad. Ecolab is een vleoibaar schoonmaakmiddel dat u voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Ecolab biedt schoonmaakmiddelen op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie die bijdragen aan een schonere, veiligere en gezondere wereld. Ecolab producten zijn de beste in haar soort.

Over Ecolab

 
Ecolab is een schoonmaakproduct en is met haar producten actief in meer dan 170 landen over de hele wereld. Ecolab is actief in allerlei branches zoals voedingsmiddelenindustrie, gezondheidszorg, industrie en horeca. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de belangrijkste kenmerken van de producten. Aangezien duurzaamheid steeds belangrijker wordt is dat een belangrijk onderdeel van dit mooie merk.
 

123toilet en Ecolab

 
123toilet is vaste dealer van Ecolab producten. Op deze pagina vindt u een uitgebreide selectie van schoonmaakmiddelen van dit merk. Het assortiment bevat onder andere professionele vaatwasproducten, topax, reinigingsmiddelen, handdesinfectie producten, en desinfectietabletten.
 

Producten van Ecolab

 
Hieronder sommen wij een aantal Ecolab producten voor u op. Ecolab schoonmaakmiddelen zijn bij uitstek geschikt voor schoonmaak en desinfectie. Wij leveren deze mooie producten direct uit voorraad bij u af. Hebt u interesse? Shop dan naar het product en bestel het online.
 

Ecolab Apex Ultra

 
Ecolab Apex ultra is een super geconcentreerd vaatwasmiddel in vaste vorm speciaal geschikt voor gebruik tegen stevige koffie- en thee aanslag. Thee en koffie zorgen vaak voor stevige aanslag op de vaat en Ecolab helpt u om dit weg te krijgen. Ecolab Apex Ultra is bij uitstek geschikt voor zacht tot hard water. De Apex Ultra van Ecolab geeft uitstekende resultaten voor uw vaat.
 

Desinfectietabletten van Ecolab

 
Desinfectietabletten lossen makkelijk op in water en desinfecteren geweldig. Ecolab Bakta desinfectietabletten zijn tabletten op basis van chloor. Ze maken grondig schoon en zijn geschikt voor gebruik in de horeca en de gezondheidszorg.
 
Ecolab Topmatic Hero (12kg) is een proffesioneel vloeibaar vaatwasmiddel voor de machinale vaatwas.
 

Ecolab bestellen bij 123toilet

 
U koopt Ecolab producten bij 123toilet. Deze Ecolab schoonmaakmiddelen zijn zowel geschikt voor desinfectie als voor reiniging. Wij verkopen spray, tabletten en vloeistof gevuld in een fles. U koopt onze Ecolab producten online voor de zakelijke markt. Wij verkopen niet aan consumenten. Na bestelling ontvangt u de producten binnen 48 uur bij u op de zaak. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login zodat bestellen in de toekomst nog makkelijker wordt.