• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Ewepo producten kopen

 
Ewepo producten zijn producten die bij uitstek geschikt zijn om sanitair en interieur schoon te maken. Ewepo valt onder de categorie reinigingsmiddelen en is een merk van topkwaliteit. Bij 123toilet verkopen wij Ewepo al gedurende lange tijd. Het is een schoonmaakmiddel en reinigingsmiddel dat écht goed schoonmaakt. U bestelt de producten van Ewepo bij ons online in onze webshop
 

Over Ewepo

 
In 2014 bestond Ewepo 80 jaar. Dat is erg lang voor een merk om te overleven in de schoonmaakbranche in Nederland. Ewepo is zowel groothandel als productent van de beste reinigingsproducten die er op de merkt te verkrijgen zijn
 

Ewepo bij 123toilet

 
Vanzelfsprekend hebben wij bij 123toilet Ewepo producten op voorraad. Wij verkopen o.a. de volgende producten van dit merk.
 

Ewepo San fix Super dik periodieke sanitair reiniger

 
123toilet San-Fix Super Dik is een periodieke reiniger voor het gehele sanitair. Door de gel-vorm van dit product is het ideaal te gebruiken in toiletpotten en urinoirs. San-Fix Super Dik is zowel puur als gedoseerd in water te gebruiken.Let op: San-Fix Super Dik is niet geschikt voor gebruik op kalkhoudende materialen zoals; marmer, travetin etc.
 

Ewepo Glashelder Sprintex glas- interieurreiniger

 
Deze interieurreiniger is tevens geschikt voor het reinigen van sanitair en glas. Het is een schoonmaakmiddel op alcoholbasis. Ewepo is een reinigingsmiddel dat bij uitstek geschikt is voor reiniging van waterbestendige oppervlakten. Het werkt op oppervlakten als glas, spiegels, ramen, deuren, kastjes, tafels, stoelen en andere gladde oppervlakken. 
 

Pools Zwembad- en Sanitairreiniger

 
Deze reiniger is zowel geschikt voor zwembaden als voor sanitair. Dit product van Ewepo ontkalkt en ontvet is daarom bij uitstek geschikt voor zwembaden en sanitair. Deze reiniger genereert ook schuim en wordt daarom ook gebruikt als schuimreiniger.
 

Sanodes Desinfectie en Reinigingsmiddel

 
Sonodes is een reinigingsmiddel van Ewepo speciaal geschikt als reinigingsmiddel en desinfectiemiddel. Ook dit product is een oppervlaktereiniger bij uitstek. Het is geschikt voor oppervlakten die in contact komen met etenswaren en drinkwaren en daardoor uitermate geschikt voor een branche als de horeca.

Ewepo bij 123toilet

 
Wij bij 123toilet verkopen al een aantal jaren het fantastische merk Ewepo. De Ewepo reinigingsmiddelen die wij verkopen vindt u op deze pagina. U bestelt deze producten online en na bestelling ontvangt u de producten binnen 48 uur bij u op de zaak. Wij leveren Ewepo producten aan de zakelijke markt zoals schoonmaakbedrijven, horecabedrijven, kantoren en scholen. Na de eerste bestelling met Ewepo producten ontvangt u van ons een login zodat bestellen in de toekomst nog veel makkelijker wordt.
Toon meer