• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Mediclinics kopen

 
123toilet verkoopt al sinds jaar en dag producten van het merk Mediclinics. De producten van Mediclinics zijn geschikt voor veel verschillende situaties en ruimtes. Mediclinics is specialist in elektrische handdrogers en andere hygiënische oplossingen. Bij 123toilet hebben wij een groot assortiment aan handendrogers en andere hygiënische oplossingen beschikbaar van Mediclinics. 123toilet is groothandel in schoonmaakartikelen. Wij leveren al jaren schoonmaakartikelen aan de zakelijke markt in Nederland.
 
 

Mediclinics producten

 
Ons assortiment aan handdrogers van Mediclinics is geweldig. Wij hebben de kunststof handdrogers en ook de metalen modellen drogers. Kunststof handdrogers zijn geschikt voor kantoren en winkels en de metalen handdrogers zijn geschikter voor zwaarder gebruik zoals op scholen, horeca en openbare ruimtes. Ook hebben wij dispensers voor u beschikbaar.
 

Over Mediclinics


De Mediclinics-groep werd in 1974 in Barcelona opgericht. Aanvankelijk werd het geïntegreerd in twee bedrijven, Mediclinics en LabClinics, die vervolgens in 2003 werden toegevoegd door Saniflow Corporation (VS) en ten slotte door Mediclinics Italy in 2009.
 
Mediclinics. is een bedrijf dat zich sterk inzet voor milieubescherming en is in de eerste plaats gericht is op het ontwerpen en vervaardigen van producten die bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van de economie.
 

Mediclinics verkoopt gerecyclede producten

 
De meeste van producten van Mediclinics worden vervaardigd met recyclebare materialen en de nieuwe handdrogers worden vooral gekenmerkt door hun lage energieverbruik (tussen 420 en 1.500 W) en door het drogen van de handen in slechts 10 - 15 seconden.
 
Hiermee wil Mediclinics bijdragen aan de behoeften van haar klanten zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen en de balans tussen economische groei, milieuzorg en maatschappelijk welzijn te waarborgen.
 

Verschillende soorten producten

 
Bij 123toilet verkopen wij verschillende producten van Mediclinics. Wij hebben o.a. de volgende producten van dit geweldige merk in ons assortiment:
 

·Handdrogers

Wij verkopen verschillende handdrogers van Mediclinics. Van vandaalbestendige tot de meer gangbare drogers van kunststof. Onze handdrogers kenmerken zich door het lage geluidsniveau en hun lange levensduur.
 

·Filters

Filtert 99,95% van de deeltjes groter dan 0,3 micron helemaal weg. Deze Mediclinics filter is volledig vochtbestendig. De EN Norm is: EN1822:2009.
 

·Zeepdispensers

Wij verkopen ook zeepdispensers van het merk Mediclinics. Kom shoppen bij 123toilet voor deze geweldige Mediclinics zeepdispensers. Wij helpen u graag.
 

Mediclinics bij 123toilet

 
U koopt de producten van Mediclinics bij 123toilet. Wij verkopen onze schoonmaakartikelen en producten van Mediclinics online. U bestelt uw producten en wij leveren ze binnen 48 uur bij u af.
Toon meer