• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Piek schoonmaakproducten kopen

 
Piek schoonmaakproducten koopt u bij 13toilet. De producten van Piek delen wij in onder de schoonmaakmiddelen. Piek levert al meer dan 25 jaar de beste schoonmaakmiddelen die er in de Benelux te verkrijgen zijn. Piek is specialist in het leveren van reinigingsmiddelen, van allesreiniger, tot chloor, tot afwasmiddel en handzeep. Vanzelfsprekend willen wij niet dat het merk Piek ontbreekt in ons assortiment.
 
Bij de ontwikkeling van Piek wordt rekening gehouden met de duurzaamheidseisen van de Europese branchevereniging van zeepfabrikanten (A.I.S.E.). Dat betekent dat het merk Piek bijdraagt aan maatschappelijk ondernemen binnen uw organisatie.
 
Hieronder sommen wij enkele producten van Piek op voor u.
 

Piek bleek

 
Piek bleekwater is een chloorreiniger voor het gehele sanitair. Het maakt het sanitair grondig schoon. Ook desinfecteert Piek bleekwater het sanitair volledig.
 

Piek vloeibaar schuurmiddel

 
Piek vloeibaar schuurmiddel citroen is een bekend product op de Nederlandse markt. Het is geschikt voor hygiënisch reinigen van sanitair, vuilnisemmers en afvoerputjes. Als u dit product per pallet koopt dan bestaat een pallet uit 64 flessen Piek vloeibaar schuurmiddel.
 

Piek ammonia

 
Piek ammonia is een grondige reiniger die niet in uw assortiment mag ontbreken. Het is een alkalische reiniger en uitermate geschikt voor het reinigen van onder meer ruiten, spiegels en tegels. Ammonia reinigt streep loos en lost vet makkelijk op zodat alles weer snel schoon is.
 

Piek soda

 
Ook verkopen wij Piek Soda aan onze klanten. Soda is een speciaal schoonmaakmiddel dat vuil makkelijk verwijdert. Het helpt zelfs bij het uitwassen van kleding al dient u daar wel voorzichtig mee om te gaan. In de schoonmaakbranche is Soda geschikt voor het ontvetten van stenen vloeren en andere oppervlakken zoals sanitair.
 

Piek afwasmiddel

 
Zoals in elk assortiment schoonmaakmiddelen is het belangrijk dat er ook afwasmiddel is. Voor de afwas gebruikt u het beste Piek afwasmiddel. Piek afwasmiddel komt in flessen van 1 liter. Het is een afwasmiddel dat krachtig is tegen vuil en zorgt voor een blinkend schone vaat.

Piek bij 123toilet

 
U koopt Piek bij 123toilet. Wij zijn groothandel in schoonmaakmiddelen en verkopen de beste producten die er op de markt te verkrijgen zijn. Bestel onze schoonmaakmiddelen in de webshop en wij leveren ze binnen 48 uur bij u af. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login zodat bestellen in de toekomst nog makkelijker gaat.
 
Toon meer