• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Santral kopen

 
Santral is een merk dat vooral dispensers maakt. Het gaat van flespompjes, tot toiletrolhouders tot vouwhanddoekdispensers. Daarnaast levert Santral ook toiletborstels en dameshygiëne afvalbakjes. Santral is dus op meerdere markten thuis als het aankomt op hygiëne en het schoonmaken van handen. Santral producten kunt u online kopen bij 123toilet.
 
 

Waar koopt u Santral?

 
Santral producten koopt u online bij 123toilet. Online kopen biedt veel voordelen omdat het snel en goedkoop gaat. U bestelt de Santral producten op deze pagina. U maakt een keuze uit onze producten, rekent online af en wij leveren het aan u.
 

De producten van Santral

 
Hieronder sommen wij een aantal producten van Santral voor u op.
 

Santral dispensers

Santral dispensers koopt u bij 123toilet. Wij zijn dé groothandel schoonmaakartikelen in Nederland en hebben een groot assortiment aan Santral dispensers voor u beschikbaar. De dispensers van Santral bestaan over het algemeen alleen maar uit RVS. Wij hebben echter hier en daar ook wel wat witte dispensers van Santral. Kijk op deze productpagina voor de beste Santral dispenser.
 
 

RVS dameshygiene papieren zakjes dispenser

RVS dameshygiene zakjesdispenser om papieren maandverbandzakjes in te gooien. Deze Santral dispenser heeft een mooie en strakke vormgeving en is uitermate geschikt voor gebruik op het damestoilet. De afmeting is: 170 x 154 x 25 mm. Het product heeft wandbevestiging en is mat RVS.
 

Santral zeepdispensers

De Santral zeepdispenser is speciaal geschikt voor schuimzeep of foam. Deze dispenser is navulbaar met 123toilet foam-soap 400 ml of 800 ml. Deze handzeepdispenser is bij uitstek geschikt op het toilet of in keukens waar de handen goed moeten worden schoongemaakt. Bij 123toilet verkopen wij ook Santral zeepdispensers die speciaal geschikt zijn voor wandmontage.
 

Zeepdispensers voor gebruik met de elleboog

De RVS elleboog-dispenser is een fantastisch product van Santral. Het is geschikt voor vloeibare zepen, handdesinfectiemiddelen en lotions. Het heeft een geborsteld RVS met zwarte kunststof wandplaat voor wandmontage. De dosering is instelbaar in 0,8 ml, 1,5ml en 2,0 ml.
 

Santral toiletborstel

De Santral toiletborstel is een zwarte toiletborstel met RVS steel. Deze toiletborstel past ook in een Santral gesloten toiletborstel-houder. De Santral toiletborstel heeft een RVS steel en kunststof borstel om het toilet mee te reinigen.
 

Santral kopen bij 123toilet

 
Bij 123toilet koopt u Santral producten tegen een gunstige prijs. Het koopproces bij 123toilet verloopt uitsluitend online. Wij leveren als groothandel in schoonmaakartikelen alleen aan bedrijven. Na bestelling van de Santral producten ontvangt u ze binnen 48 uur bij u op de zaak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toon meer