• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Satino producten kopen

 
Satino schoonmaakmiddelen koopt u bij 123toilet. Wij verkopen voornamelijk Satino toiletpapier, papieren handdoeken, dispensers, handzeep en luchtverfrissers. De producten van Satino zijn voornamelijk geschikt voor het sanitair en geeft uw bezoekers een hygiënisch en fris gevoel. Naast de gebruikelijke Satino-producten hebben wij ook Satino Black, een afgeleide van het hoofdmerk Satino. 

Satino voor de toiletruimte

 
Bij 123toilet verkopen wij Satinoproducten voor in de toiletruimte zodat u uw bezoekers met trots kunt ontvangen. De producten van Satino die wij verkopen voor op de WC zijn hoogwaardige producten die goed zijn voor het milieu. Als u maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel hebt staan.
 

Satino Black

 
De producten van Satino Black worden cradle-to-cradle geproduceerd. Dat betekent dat de grondstoffen volledig hergebruikt worden. Bij Satino Black staat duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel. Satino Black schenkt aandacht aan mooi ontwerp en beleving.

Enkele producten van Satino

 
Hieronder vindt u enkele producten die wij van Satino in ons assortiment hebben. Indien u interesse hebt dan kiest u één van de producten uit en rekent online af.
 

Satino toiletpapier

 
Santino toiletpapier Compact past in de grote en in de mini-jumbo dispenser. Dit is toiletpapier met een ECO label en is 2-laags papier. In een doos passen 24 rollen en en de kleur van dit papier is wit.

Papieren handdoekjes
 
De Satino papierenhanddoeken zijn Intervouw, Premium 2-laags tissue, 2250 vel, 21x24 cm (BxH). Ze hebben een vouwdiepte van 8 cm. U pakt één handdoekje per keer wat het een erg milieuvriendelijk product maakt.Er zitten 2250 handdoekjes in een doos.
 

Toiletrollen – toilet systeemrollen

 
Wij hebben toiletrollen van Satino Black. Dit Toiletpapier is 2 laags hoogwaardig ECO papier. Het past alleen in Satino dispensers en is 2-laags papier. Per 36 rollen is het 100 meter per rol.
 

Satino afvalbakken

 
Vanzelfsprekend verkopen wij bij 123toilet ook de fantastische Satino afvalbakken. Wij hebben o.a. de volgende afvalbakken op voorraad:
 
 • Satino RVS afvalbak met een inhoud van 50 liter
 • De Satino witte afvalbak van 50 liter

·Satino Smart Afvalbak 23 liter kunststof wit

 

Satino bestellen bij 123toilet

 
Makkelijk Satino-producten bestellen doet u bij 123toilet. Wij zijn dé groothandel in schoonmaakartikelen en Satino hoort daar natuurlijk bij. U bestelt de producten online en wij leveren ze binnen 48 uur bij u op de zaak. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login zodat bestellen daarna nog makkelijker wordt.