• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Tork producten kopen

Bij 123toilet koopt u producten van Tork tegen de laagste prijs. Wij hebben alle soorten producten van het merk Tork. U kunt bij ons terecht voor Tork zoals toiletrollen, handzeep, papieren handdoekjes, foam zeep, toilet systeemrollen, servetten en nog veel meer. Het voordeel van het kopen van Tork producten is dat u weet waar u aan toe bent. Tork is kwalitatief goed, betrouwbaar en er staat een sterke organisatie achter de producten.

Tork Universal 1 laags Toiletrol Kokerloos

Deze rollen kokerloos papier van Tork zijn geschikt voor sanitaire ruimten met een klein tot middelgroot aantal bezoekers. U wilt in uw sanitaire ruimte genoeg papier voor alle gasten en u wilt hier geen teleurstellingen. Kokerloos papier is goedkoper dan papier met koker en daardoor erg voordelig. Deze rol van Tork heeft ongeveer evenveel papier als 4-5 toiletrollen. Genoeg dus voor de piek van een middelgroot aantal bezoekers.

Tork papierenhanddoekjes ZZ-vouw en C-vouw dispenser, 

Deze mini dispenser van Tork is geschikt voor ZZ-vouw en C-vouw papieren handdoeken. Deze Tork dispenser is uitermate geschikt voor in kleine ruimtes. Het is geschikt voor ruimtes met een laag verbruik van papier. Deze mini Tork dispenser kunt u makkelijk afsluiten met een sleutel zodat u alleen het papier kunt wisselen en niet elke gast in uw dispenser kan duiken.

Tork 1 laags Heavy-Duty reinigingsdoek

Deze reinigingsdoek van Tork is 1-laags en is echt een heavy duty doek. Het is een multifunctionele reinigingsdoek met Excel CLEAN technologie. De doek heeft een hoog absorptievermogen en gaat lang mee. U kunt met deze doek lekker lang schrobben en schoonmaken zonder dat de doek op één of andere manier kapotgaat. Deze Tork reinigingsdoek is geschikt om de meeste soorten moeilijk vuil te verwijderen zoals vet, olie en andere vervelende plekken.

Tork poetsrollen

Wij hebben bij 123toilet verschillende soorten poetsrollen van Tork op voorraad. Wij hebben bijvoorbeeld de Tork 1-laags Centerfeed poetsrol, de 1-laags combirol, poetsrol midi en mini en de al eerder behandelde heavy duty poetsrol.
 

Tork producten kopen bij 123toilet

Bij 123toilet koopt u alle producten van Tork. Wij leveren als groothandel schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen de Tork artikelen voor de zakelijke markt. U bestelt uw Tork-product online en wij leveren de producten binnen 48 uur bij u af. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een inlog zodat bestellen nog makkelijker wordt.
Wilt u extra informatie inwinnen over Tork-producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan u graag te woord met vragen over onze producten. U kunt ons ook e-mailen op service@123toilet.nl.