• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Vendor & CWS producten kopen

Bij 123toilet hebben wij een groot assortiment Vendor of CWS producten beschikbaar voor de verkoop. Wij zijn online de grootste leverancier van Vendor of CWS producten. Het hele proces loopt bij 123toilet online. Vendor is CWS geworden dus de benaming is tegenwoordig ook CWS geworden. De reden is dat ze hierdoor de beste service, oplossingen en producten kunnen bieden.

Ontzorgen van klanten met CWS producten

 
Met de producten van Vendor of CWS worden de klanten van 123toilet volledig ontzorgd. Vendor of CWS biedt complete oplossingen aan waardoor zij dit waar kunnen maken. Wij verkopen deze producten zodat uw bedrijf hiermee goed wordt geholpen en u uw klanten iets moois kunt bieden.
 

Hygiëne van CWS

 
Vendor of CWS producten zijn uitermate geschikt daar waar hygiëne belangrijk is. En dat is tegenwoordig natuurlijk het geval. Hygiëne telt en is belangrijk. Zeker tijdens Corona is dit het geval. Bij hygiëne van Vendor of CWS producten moet u denken aan de sanitaire ruimtes in uw zaak. Bij 123toilet koopt u deze geweldige producten van dit merk. Navigeer naar het product en bestel.
 

Producten van CWS of Vendor

 
Bij 123toilet verkopen wij verschillende producten en oplossingen van Vendor of CWS. Hieronder vindt u er een aantal die wij verkopen.
 

CWS Handdoekcassettes

 
U koopt bij 123toilet de handdoekcassettes van Vendor of CWS. U koopt deze handdoekcassettes met of zonder plakstrip en in een lengte verschillend tussen 33 meter en 55 meter.
 

CWS Toiletpapier

 
Vendor of CWS toiletpapier kan natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Wij zijn niet voor niks de nummer 1 groothandel van toiletpapier van Nederland. Wij verkopen rollen toiletpapier van CWS van 150 meter (48 rol), 1-laags. Mocht u toiletpapier van andere merken wensen kijk dan eens op onze merkenpagian voor de verschillende merken toiletpapier.
 

CWS Zeep

 
Bij 123toilet verkopen wij verschillende soorten zeep van Vendor. Wij sommen ze graag voor u op. Bent u geïnteresseerd in één van onze zeepsoorten? Navigeer dan op deze pagina naar het product en bestel het online.
 
 • ·Handzeep
 • ·Handreiniger
 • ·Toiletbrilreinigingsvloeistof
 • ·Wascrème puur foam
 • ·Huidreiniger
 • ·Shampoo
 • ·Zeepcréme
 

Vendor of CWS kopen bij 123toilet

 
Bij 123toilet koopt u de producten van CWS of Vendor makkelijk online. U bestelt, rekent af en wij leveren de producten binnen 48 uur bij u op de zaak af. Mocht u nog vragen hebben dan staat onze vriendelijke klantenservice u te woord. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een login zodat het bestellen van CWS producten nog makkelijker wordt.