LET OP! Door de extreme drukte wordt uw order mogelijk iets later geleverd. Er is momenteel regelmatige aanvoer maar soms met enige vertraging (maximaal paar dagen). Tijdelijk geen pallet-kortingen op toiletpapier. Wij trachten de meldingen mbt voorraad zo actueel mogelijk te houden. Dank voor uw begrip. Vragen liefst per e-mail service@123toilet.nl
 • icon

  Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • icon

  € 6,95 verzendkosten

 • icon

  Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • icon

  Betaal op
  factuur

Inkoop op maat


Bent u op zoek naar een nieuwe leverancier of scherpere inkoop? Het is altijd mogelijk om speciale offertes aan te vragen als u een jaarlijkse afname volume kunt garanderen. Wij doen u graag een passend voorstel.

Afname volume
123toilet.nl werkt met kickback kortingen bij afname vanaf 50 duizend euro per jaar. Aan het eind van het jaar krijgt u uw extra korting overgemaakt op uw bankrekening.

Overstappen
Wilt u overstappen van uw huidige leverancier? Stuur ons uw bestellijst en wij doen u graag een aangepast voorstel met de beschikbare producten van 123toilet.nl U kunt uw verzoek met bestellijst aan ons door mailen: service@123toilet.nl

Schoonmaakbedrijven
Het systeem van 123toilet.nl is er op ingericht dat verschillende medewerkers zelf bestellingen bij ons kunnen plaatsen onder de voorwaarden die u zelf heeft aangegeven bij ons. Zoals bijvoorbeeld een door uzelf aangegeven bestellijst en aantallen. Neem hierover gerust contact met ons op.

Overheden, scholen en instellingen
Voor overheden, scholen en instellingen is het mogelijk te bestellen en achteraf via factuur de betaling te laten verlopen mits een redelijke betalingstermijn in acht wordt genomen. Dit is alleen mogelijk na overleg. Neem gerust contact met ons op.

Uw klanten
Het is ook mogelijk om uw klanten bij ons te laten bestellen, via een account van u. Het is uiteraard mogelijk deze bestellingen te berekenen in een eventuele jaarlijkse extra kickback korting.