• icon

  Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • icon

  € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • icon

  Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • icon

  Betaal op
  factuur

MVO - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Wat is MVO?
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een bedrijf de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Het bedrijf maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen mens, milieu en de bedrijfsactiviteiten. Vooral in de schoonmaakbranche biedt MVO extra nieuwe marktkansen.

123toilet
Om u als inkoper te helpen om op een eenvoudige wijze bij te dragen aan MVO heeft 123toilet.nl een speciale functie in haar webshop geïntegreerd. Elk product dat een van de erkende Europeese ECO keurmerken bezit krijgt van ons het ‘123toilet ECO” logo. U kunt dit logo vinden bij elk product dat er recht op heeft.

Maatschappelijk Verantwoord Inkopen
Weet u wat er speelt bij uw toeleveranciers? Waar uw grondstoffen vandaan komen? En hoe of deze milieubewust vervaardigd worden of niet? De samenleving eist steeds vaker dat bedrijven dat weten.
MVO Nederland helpt u een eind op weg naar een duurzame keten. Zij hebben een stappenplan voor u ingericht. Een van hun tips: let op keurmerken. Lees hier het complete stappenplan van MVO Nederland