• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Wat doet een loodgieter

Loodgieters maken veel zaken in het huis weer in orde. Het zijn echte vakmensen. Naast het feit dat ze veel zaken fixen moet er ook weer worden schoongemaakt. In ons klantenbestand hebben wij aardig wat loodgieters. In dit artikel sommen wij een aantal taken van loodgieters op samen met de eventuele schoonmaakmiddelen die daarvoor nodig zijn.
 

Dakdekker

De dakdekker maakt daken weer in orde. AKC Loodgieter uit Amsterdam is zo’n bedrijf. Al jaren doen zij dit werk. Een schoonmaakmiddel dat veel wordt gebruikt tijdens dakdekken is een goede cleaner en ontvetter. De dakdekker maakt veel rommel en er moet schoongemaakt worden. De middelen van 123toilet zijn hier bij uitstek geschikt voor.
 

Ontstoppen

De loodgieter ontstopt WC’s, keukens, afvoeren en rioleringen. Deze werkzaamheden zijn vaak erg dringend voor mensen. Het is belangrijk dat de loodgieter zijn werk netjes achterlaat. De boel zal dan ook schoongemaakt moeten worden. 123toilet heeft daar ook de nodige schoonmaakmiddelen voor. Vanzelfsprekend is daar de soda om de ontstopping te verhelpen. Een product dat ook heel goed werkt bij het schoonmaken na het ontstoppen is bleekmiddel.
 

CV-Ketel

Een loodgieter doet veel werkzaamheden aan de CV-ketel en alles wat ermee samenhangt. Zo kunt u bij de loodgieter ook terecht voor een CV ketel storing of voor een lekkage aan de CV-leiding. Vooral een lekkage aan de CV leiding kan nogal wat rommel geven. Binnen 123toilet hebben wij veel zaken die u hiermee kunnen helpen. Zo hebben wij poetsdoeken, poetsrollen en allesreiniger. Mooie producten om alles weer netjes te krijgen.
 

Lekkages herstellen

Lekkages herstellen komt voor in veel loodgieterswerk. Bij lekkages moet eerst het lekkende water worden verwijderd met doeken. Dat kan met poetsdoeken, poetsrollen of ander schoonmaakpapier.
 
Zo ziet u dat er bij veel loodgieterswerk schoongemaakt moet worden. Bij 123toilet koopt u de geschikte schoonmaakproducten die u verder helpen, zowel als klant als loodgieter.