LET OP! Door de extreme drukte wordt uw order mogelijk iets later geleverd. Er is momenteel regelmatige aanvoer maar soms met enige vertraging (maximaal paar dagen). Tijdelijk geen pallet-kortingen op toiletpapier. Wij trachten de meldingen mbt voorraad zo actueel mogelijk te houden. Dank voor uw begrip. Vragen liefst per e-mail service@123toilet.nl
 • icon

  Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • icon

  € 6,95 verzendkosten

 • icon

  Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • icon

  Betaal op
  factuur

Schoonmaakmiddelen voor recreatie

Schoonmaakmiddelen in de zorg
123toilet is gespecialiseerd in het leveren van schoonmaakmiddelen voor de recreatiebranche. Wij hebben de afgelopen jaren meerdere klanten uit deze industrie geholpen.
 
Naast de schoonmaakartikelen van de gerenommeerde merken in binnen- en buitenland hebben wij ook een eigen huismerk ontwikkeld. Dit huismerk kan makkelijk concurreren op zowel prijs als kwaliteit met de grote schoonmaakmerken en heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen.
 
U bestelt onze artikelen bij onze webshop en leveren onze producten binnen 48 uur bij u af. U kunt bij ons rekenen op een perfecte service. Er zit sowieso iemand bij de telefoon om u van dienst te zijn. Ook kunt u ons e-mailen als u dat wilt.