• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Levering & Retour


Gratis levering vanaf 100 euro
Wij bezorgen elke bestelling vanaf 100,- (excl. BTW) gratis door heel Nederland en België.
Voor bestellingen met een lagere waarde hanteren wij een bijdrage in de transport- en orderkosten van 6,95 euro (excl. BTW).

Levertermijn 1-3 werkdagen
Vrijwel alle bestellingen (ruim 95%) leveren wij binnen 48 uur bij u af. Door rechtstreekse fabrieksafspraken en beschikbaarheid kan het voorkomen dat de voorraad van een product beperkt is. Ook bij de bestelling van grote aantallen is het raadzaam rekening te houden met enkele dagen langere levertijd. Wij leveren in principe alle bestellingen binnen maximaal 5 werkdagen bij u af. Van alle bestellingen leveren wij 95% binnen 48 uur en driekwart zelfs binnen 24 uur bij u af. Met nagenoeg geen backorders staat 123toilet.nl garant voor een uitmuntende service en kwaliteit in het logistieke proces.

DPD bezorgpartner
De meeste leveringen worden verzorgd door DPD. Wij hebben vanuit betrouwbaarheid gekozen voor deze marktleider in de logistieke dienstverlening.

Levering België
Ook voor leveringen in België kunt u rechtstreeks en direct bij ons bestellen. Wij leveren alleen papier, dispensers en zeep naar België tegen dezelfde bezorg- en orderkosten als voor Nederland. Wij leveren in België tegen 0% BTW (na controle van uw geldige BTW nummer) U ontvangt enkele dagen na levering van de goederen de officiële factuur per e-mail. Momenteel leveren wij geen chemie en schoonmaakmaterialen in België.

Retourzending
Is een product niet in orde of wenst u een ander product? Neem dan altijd contact op met onze servicedesk. 
Zij bekijken samen met u naar een passende oplossing.
Voor het retourneren van een product kunt u dit retourformulier gebruiken.

Heeft u vragen over de levering? Neem dan gerust contact met ons op! service@123toilet.nl of bel 085-401 5784