Registreren | Inloggen

Wie zijn wij?

 
Welkom bij 123toilet.nl - de Online nummer 1 Groothandel in Schoonmaak en Toiletpapier die zich heeft ontwikkeld als specialist in professionele sanitairhygiëne. Alle grote en bekende papiermerken voor alle dispensers in één shop. Wij kennen de markt van binnen en van buiten en kennen uw wensen: Goede kwaliteit, scherpe prijs, betrouwbare en snelle levering. Daarom sturen wij geen accountmanager naar u toe, maar de spullen die u nodig heeft! Rechtstreeks vanuit een van de grootste voorraad depots van Nederland.

Betrouwbare levering
Door kennis en ervaring weten de inkopers van 123toilet.nl exact wat u wenst en nodig heeft waardoor wij dit extra scherp voor u kunnen inkopen en een betrouwbare levering te kunnen realiseren. Want wat heeft u aan een tientje korting als uw spullen dagen te laat zijn. Bij 123toilet.nl streven wij naar een goede mix tussen betrouwbaarheid van de levering en de beste prijs.

ALLE dispensers van ALLE grote merken
Bij 123toilet.nl streven wij er naar om sanitairpapier te leveren voor alle gangbare dispensers. Wij zijn trots dat wij u vrijwel alle grote merken kunnen aanbieden tegen scherpe tarieven. Zo heeft u alles wat u nodig heeft onder een dak in een shop!
 
Aanbieding
Soms lopen wij wel eens tegen een leuke pallet partij aan. Ook van bekende merken. Wilt u op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen? Schrijf u hier in en ontvang onze nieuwsbrief (max 1x per week) en profiteer mee!

Kwaliteit
Onze inkopers zijn altijd op zoek naar topkwaliteit. Met de beste schoonmaakmiddelen en materialen verkort u de werktijd en blijft het resultaat op niveau. Daarom hebben wij naast de bekende A-merken ook ons eigen huismerk “Clear”, "Ewepo" en "Ecowipe". U kunt erop vertrouwen dat u met deze producten een geweldige prijs-kwaliteit in huis haalt.

Mist u iets?
Het kan voorkomen dat u in ons ruime assortiment toch een product of merk mist. Neem dan direct contact met ons op want vaak kunnen wij de gewenste goederen toch aan u leveren. Bij herhaalde verzoeken nemen wij het product op in ons standaard assortiment.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over producten, (spoed-) leveringen, betalingen, kortingen of voorwaarden?
Neem gerust contact met ons op via onze servicedesk: Snelmail: service@123toilet.nl of 085-401 5784 ma-vr 8.00-18.00 uur

Wij staan voor u klaar!
 
Servicedesk 123toilet.nl


123toilet.nl - CleanDepot BV  |  Lingenskamp 10 12 51 JK Laren (nh)  |  service@123toilet.nl  |  085-401 5784  |  KvK 56914245  |  BTW NL8523.59.688.B01
Lid van OnlineB2B-Keurmerk en MKB Nederland  |  twitter.com/123toilet - Facebook