• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Prullenbakken kopen

Op zoek naar prullenbakken? Bij 123toilet hebben wij verschillende soorten prullenbakken die geschikt zijn voor bij u op de zaak. Prullenbakken koopt u in verschillende soorten en maten bij 123toilet. Wij verkopen prullenbakken van 30 en 50 liter in de kleuren wit, zwart en RVS. Onze merken zijn Tork, 123toilet huismerk, Push, Brabantia en Curver. 123toilet is dé groothandel in schoonmaakartikelen van Nederland.
 
 

Prullenbakken van de beste merken

Wij verkopen prullenbakken van de beste merken die er op de markt te verkrijgen zijn. Wij hebben de volgende merken in ons assortiment: Brabantia, 123toilet huismerk, Curver, Kimberly Clark, Santral, Satino en Tork.
 

Hoe schaft u een prullenbak aan?

Er zijn verschillende soorten prullenbakken die geschikt zijn voor bij u op de zaak. Hieronder vindt u een aantal tips hoe u het beste een prullenbak uitkiest.
 

Welke ruimte?

Bij de aanschaf van een prullenbak wilt u vooraf precies weten in welke ruimte hij gebruikt gaat worden. Voor gebruik van een prullenbak in de keuken is het prettig om een grote prullenbak te hebben van meer dan 30 liter. Bij gebruik in een toilet op kantoor kunt u gebruik maken van een kleinere prullenbak.
 

Systemen van de prullenbak

Naast de grote van de prullenbakken is het belangrijk om te denken aan de systemen. Kiest u voor een pedaalemmer of hebt u liever een prullenbak met een sensor. Ook is er de mogelijkheid om op de deksel van de prullenbak te drukken zodat hij opengaat.
 

Duo afvalbak

Bij het scheiden van afval is het prettig om gebruik te maken van een duo afvalbak. Een prullenbak met een duo afvalbak betekent dat u twee of meer bakken hebt om uw afval in te scheiden.
 

Keuze in kleuren, vormen en maten

Naast dat een prullenbak praktisch moet zijn, hebt u ook nog de keuze in kleuren, vormen en merken. Bij 123toilet verkopen wij de beste merken die er op de markt te krijgen zijn. Qua kleur merken wij dat de laatste jaren RVS erg populair is. RVS prullenbakken geven een chique en luxe uitstraling. Dat kan belangrijk zijn in een zakelijke omgeving.
 

Prullenbakken bestellen bij 123toilet

Bij 123toilet bestelt u prullenbakken online via onze website. U bestelt de prullenbak en wij leveren hem binnen 48 af bij u op de zaak. Na de eerste bestelling krijgt u van ons een login waardoor het bestellen van prullenbakken nog makkelijker wordt.

 

Toon meer