• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Dameshygiene afvalbakken, maandverbandzakjes & hygienezakjes

Kies het juiste systeem voor de beste Dameshygiene zoals Sanibin of wegwerpzakjes van plastic of papier. Wij hebben de juiste hygiënische oplossing met een stijlvol en schoon uiterlijk voor de omgeving.

Goede dameshygiëne mag niet ontbreken in uw bedrijf


Voor een ruime keuze aan producten op het gebied van dameshygiëne zit u bij 123Toilet zeker goed. Goedkoop en in de hoeveelheid en maten naar uw keuze. Ter ondersteuning van topprestaties op de werkvloer of gewoon voor privégebruik.

Dispensers, afvalbakken, verbandzakjes

Het mooie van onze dispensers en afvalbakken is de ruime keus. Hoe groot uw keuken, toilet of badkamer ook is wij hebben een afvalbak die erin past. Speciaal voor u hebben wij bij al onze producten ook de maten gezet. Zo kunt u precies zien wat het best bij uw situatie past. Een goede ondersteuning voor dameshygiëne is immers onmisbaar. Dat geldt zowel voor de werkvloer als ook voor particulier gebruik.


Bestellen in maat en volume naar keuze

Wij leveren dispensers, afvalbakken, afvalzakken aan een groot aantal bedrijven. Van horeca tot kantoren en van technische bedrijven tot fabrieken. Als groothandel hebben wij onze naam gevestigd als het gaat om de beste producten voor dameshygiëne. Te bestellen in de maten en volumes naar uw keuze.


Sterke en goedkope merken dameshygiëne

Santral en Vendor zijn sterke en bewezen merken als het gaat om dameshygiëne. In de loop der tijd hebben zij  bewezen dat de klantwaardering hoog is. Daarom dat Santral en Vendor in ons assortiment goed vertegenwoordigd zijn. Ook andere merken afvalbakken, afvalzakken en dispensers met specifieke toepassingen kunt u bij 123Toilet vinden. Wij hebben speciaal ingezet op afvalbakken die duurzaam zijn en goed tegen veelvuldig gebruik kunnen. Zo kunt u nog vele jaren vooruit met een afvalbak van 123Toilet.


Makkelijk bestellen en vlotte service

Bestellen van producten op het gebied van dameshygiëne zijn in een handomdraai besteld. Levering is slechts een paar muisklikken van u verwijderd. Kies uw hoeveelheid, leveringsadres en betaalmethode en vanaf dan gaat alles vanzelf. Reken op een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij weten zeker dat deze producten uw verwachtingen zullen overtreffen.