• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Buitenasbakken kopen

Buitenasbakken bestelt u bij 123toilet. Wij zijn een groothandel in schoonmaakartikelen en hebben ook buitenasbakken te koop. Buitenasbakken zijn tegenwoordig nodig omdat rokers steeds vaker buiten staan te roken. Als u een buitenasbak wilt kopen voor op de zaak kies dan een windasbak. Met een windasbak waaien er geen vonkjes en hete as weg. Maak uw keuze uit de juiste buitenasbak en bestel. Qua asbak, materiaal en kleuren hebben wij een ruime keuze.
 

Wat zijn buitenasbakken?

Buitenasbakken zijn luxe producten die het verblijf buiten voor de roker veel aangenamer maken. Doordat er nergens meer peuken op de grond liggen gaat uw zaak er beter uitzien. Dit straalt af op uw bedrijf en dat is voordelig als u klanten of relaties ontvangt. Buitenasbakken zijn een essentieel onderdeel geworden van de inrichting van de tuin of binnenplaats vanwege de vele reguleringen over roken. Zorg ervoor dat uw bedrijf ook profiteert van ons mooie assortiment aan buitenasbakken.
 

Verschillende soorten buitenasbakken

Er zijn verschillende soorten buitenasbakken. Hieronder sommen wij er een aantal voor u op zodat u geen last meer hebt van rondslingerende peuken voor de deur van uw zaak of op een binnenplaats.


Wandasbakken

U hebt geen last meer van sigarettenpeuken op de grond rondom of bij de entree van uw bedrijf of horecagelegenheid door onze wandasbakken. Met onze wandasbakken wordt uw rookplaats buiten weer schoon en netjes. Iedereen die rookt kan zijn peuk kwijt in deze asbak. Bestel uw wandasbak direct online op deze site.
 

Windasbak

Met een windasbak waaien er geen vonkjes en hete as weg. De binnenkant van de asbak is als het ware afgesloten voor wind. Met deze asbak krijgt u niet alleen een standaard buitenasbak, maar ook een luxe accessoire, waarmee u rokende gasten op hun gemak stelt.
 

Kegelvormige asbak voor buiten

Deze buitenasbak heeft een uitneembare zeef en schaal om zand te besparen. Deze buitenasbak heeft een tweedelige constructie en een hoge stabiliteit door extra gewicht.
 

Buitenasbakken bestellen bij 123toilet

U bestelt uw buitenasbakken bij 123toilet. Wij zijn de groothandel in schoonmaakartikelen en verkopen ook buitenasbakken. Wilt u kwalitatief hoge buitenasbakken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bestelt de asbakken online en wij leveren ze binnen 48 uur bij u af. Na levering van de buitenasbakken of andere schoonmaakproducten krijgt u van ons een inlog zodat het bestellen van schoonmaakartikelen in de toekomst nog makkelijker gaat.
Toon meer