• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Emmers kopen

Bij 123toilet hebben wij alle soorten schoonmaak emmers voor u. Van eenvoudige emmers tot robuuste bouwemmers en emmers in verschillende kleuren voor kleurcodering. Emmers voor bijbehorende werkwagens vindt u bij de werkwagens elders in de shop. 123toilet is groothandel in schoonmaakartikelen. Wij hebben geschikte emmers voor uw schoonmaak in ons assortiment. Kijk op deze pagina en koop de juiste emmer voor uw werk.
 
 

Gebruik van emmers

Een emmer is een belangrijk onderdeel van de schoonmaak. Emmers worden tegenwoordig uitsluitend gemaakt van kunststof. Emmers zijn er in verschillende kleuren en maten. Qua maten kunt u het beste rekening houden met 5 liter en 10 liter. Bij 123toilet hebben wij voornamelijk het merk Numatic.
 

Soorten emmers bij 123toilet

Bij 123toilet hebben wij verschillende soorten emmers. We sommen er hier een aantal voor u op.
 

Bouwemmers

Wij verkopen robuuste kunststof bouwemmers. Deze bouwemmer is 12 liter en heeft een metalen beugel. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals rood, grijs, zwart en blauw. U betaalt voor een emmer slechts 99 cent excl BTW. Dit betekent dat u makkelijk meteen een grotere hoeveelheid kunt kopen. Deze emmers kunt u in elkaar schuiven zodat ze weinig ruimte in beslag nemen.
 

Numatic emmer

De Numatic Emmer is 6 liter en is in de kleur blauw. Hij is voorzien van een deksel. De Numatic emmer is geschikt om uw werkwagen mee uit te breiden. Zo maakt uw het schoonmaakwerk effectiever. U betaalt voor een Numatic emmer 14,95 excl BTW. Deze emmers kunt u in elkaar schuiven zodat ze minder ruimte in beslag nemen.
 

Gebruik in de voedingsindustrie

Emmers zijn makkelijk in gebruik voor de voedingsindustrie. In de voedingsindustrie wordt een emmer gebruikt voor de volgende toepassingen:
 
·      Ingrediënten bewaren
·      Opbergen van schoonmaakmiddelen
·      Schoonmaakwerk uitvoeren met borstel of doeken
·      Schoonmaakmiddelen laten weken in een emmer
·      Afval verzamelen
·      Handen wassen
·      Stoffer en blik werkzaamheden
 
Bedrijven besteden over het algemeen weinig aandacht aan de emmers die ze gebruiken. Toch zijn emmers belangrijk. Het is dus zaak dat u de goede en juiste emmers gebruikt zodat bovenstaande werkzaamheden makkelijk kunnen worden uitgevoerd.
 

Emmers kopen bij 123toilet

Emmers voor de schoonmaak koopt u bij 123toilet. Wij hebben de juiste emmers voor u op voorraad. U bestelt en wij leveren binnen 48 uur alle schoonmaakartikelen en emmers. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een inlog zodat emmers kopen nog makkelijker wordt.

 

Toon meer