• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Elektrische handdrogers kopen

Elektrische handendroger kopen? Koop bij ons een elektrische handdroger. Een elektrische handdroger is net zo hygiënisch als het drogen met papieren handdoeken, ze zijn echter efficiënter in gebruiksgemak. Een elektrische handdroger voorkomt volle afvalbakken met papieren handdoekjes. Daarnaast hoeft u met een handdroger nooit bij te vullen en heeft u minder voorraad. Dit is vooral handig in de horeca en benzinestations, zowel voor personeel als voor gasten.Wij hebben een exclusieve selectie van de meest effectieve handen drogers voor u.

Elektrische handdroger toilet: met een elektrische handdroger toilet droogt u uw handen na het gebruik van het toilet. U stopt uw handen in de handen droger en de machine begint te werken. Zo droogt u hygiënisch uw handen zonder iets aan te raken. Bij een elektrische handdroger beweegt u uw handen voor een sensor om deze te activeren. In de horeca worden hand drogers vaak gebruikt omdat veel mensen achter elkaar het toilet bezoeken.

Elektrische handdrogers

Wij hebben verschillende soorten handdrogers in ons assortiment. Wij hebben handen drogers met een zeer korte droogtijd en met een langere droogtijd. De elektrische verticale hands in handdrogers hebben vaak de kortste droogtijd die ligt tussen de 8 en 15 seconden. De normale handdrogers die we al jaren gewend zijn verkopen wij ook en hebben een droogtijd van rond de 30 seconden. 

Prijsklassen handdrogers

Bij de prijzen van handdrogers moet u wel rekening houden met een aardig bedrag. De prijsklassen van de handdrogers bij 123toilet gaat van 195 tot 820 euro. De duurdere handdrogers hebben allelei voordelen zoals de nieuwste hoge snelheids ( 410 Km/u) handendroger. Ze zijn zonder verwarmingselement. Rond de 1100 Watt waarbij het vermogen instelbaar is. Drogen in 8-10 seconden. Geluidsarm! Uniek. Uit voorraad leverbaar.

Handdroger energieverbruik

Kies altijd voor een energiezuinige handdroger. Deze handdrogers verbruiken tot wel 80% minder energie dan normale handdrogers. Dat komt omdat de handen bij een energie zuinige handdroger aanzienlijk sneller drogen (8 tot 10 seconden). Bij een energiezuinige handen droger wordt daarnaast de lucht beter gericht waardoor er weinig energie verloren gaat. Drogen met een energiezuinige handdroger is gebaseerd op het principe van water verdampen. Daarnaast blaast de droger ook water van de handen af.


Geluidsniveau handendrogers

Is de elektrische handdroger geluidsarm? Maken ze veel geluid? Het is belangrijk dat u onderzoek doet naar het geluidsniveau van de handdroger. Geluid wordt afgebeeld in DB. Wilt u daar meer over weten kijk dan op de pagina's onze handdrogers en kies uit welke voor u het meest geschikt is. 

Onderhoud en levensduur

Elektrische hand drogers hebben weinig onderhoud nodig terwijl u kunt rekenen op een levensduur van 8 - 10 jaar. 

Voordelen handdrogers

 • Handdrogers hebben geen navullingen nodig.
 • Geen afval.
 • Hygiënische droging.

Elektrische verticale 'hand in' handdroger

In ons assortiment hebben wij de elektrische handdrogers waar je vanaf de bovenkant je handen in stopt. Enkele kenmerken van de verticale hands in handendroger zijn:
 • Met automatische veiligheid switch-off na 30 seconden continue gebruik.
 • Elektrische handdrogers met laag stroomverbruik.
 • Elektrische handen drogers met HEPA filters.
 • De verticale hand in electrische handdrogers hebben een verwisselbare watertank.
 • Opvangbakje voor het water.
 • HACCP certificaat.
 • Antibacteriele Biocote® bescherming.
 • Electrische handdroger voor wandmontage.

Automatische handendroger

Met deze electrische handendroger biedt u uw gasten niet alleen een in het oog springend accessoire, maar ook optimaal gebruikscomfort. Dit is de handdroger die u al jarenlang in publieke en horeca toiletten tegenkomt. Wie de handen uit de mouwen steekt wordt direct getrakteerd op een flinke droogbeurt. Deze elektrische handendroger heeft slechts een halve minuut nodig om handen te drogen. Door de draaibare tuit is het mogelijk de luchtstroom naar wens te verplaatsen.

Enkele kenmerken van de automatische handendroger zijn:
 • Wandmontage.
 • Droogtijd van 29 seconden.
 • Elektrische handdroger met of zonder startknop.
 • Vandalismebestendig.

Handdroger hygiëne

Uit onderzoek blijkt dat er hygiënisch gezien geen duidelijk verschil is tussen het gebruik van een handdroger of een papieren handdoekje. Beide zijn even schoon. Het belangrijkste is dat je je handen grondig wast, spoelt en vervolgens droogt met een van de twee methoden. Het is natuurlijk wel zo dat een handendroger qua gevoel veel fijner is.

Elektrische handdroger bestellen?

U bestelt de elektrische handdroger online bij 123toilet. Wij leveren deze mooie machine binnen 48 uur bij u af. Met onze elektrische handdrogers bespaart u een hoop papier en bent u milieuvriendelijk en duurzaam bezig.
Toon meer