• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Industriepapier kopen

Bij 123toilet koopt u industriepapier en industrierollen. Industriepapier en industrierollen vindt u op deze pagina. Wij verkopen dit papier in alle maten en kwaliteiten. Industrierollen en -papier zijn beschikbaar in 1-laags, 2-laags en 3-laags papier. Hoe hoger de laag hoe hoger het absorptievermogen. Door het hoge absorptievermogen wordt dit papier gebruikt in industrieën met hardnekkig vuil en olie.
 
 

Waarom industriepapier

Industriepapier is geschikt voor het zwaardere werk zoals in bedrijven als garages, technische werkplaatsen en horecakeukens. Waar gewerkt wordt met vuil en oliën komt dit papier van pas. Industriepapier is voor éénmalig gebruik. Na gebruik dient u dit papier weer weg te gooien. Als u poetsdoeken wilt hergebruiken dan adviseren wij om textieldoeken te kopen.
 

Soorten industriepapier

Industriepapier is verkrijgbaar in de kleuren wit en blauw. Qua lagen kiest u uit 1- tot 3-laags papier. Hieronder vindt u de soorten industriepapier die u koopt bij ons.
 

Reinigingsdoeken

Reinigingsdoeken van 123toilet worden verpakt in een mooie doos. Onze reinigingsdoeken zijn hoog absorberend. De doeken zijn dik en gaan lange tijd mee. U kunt met reinigingsdoeken schrobben zonder dat het papier stukgaat. Dit industriepapier verwijderd het moeilijke en hardnekkige vuil terwijl het ook de handen beschermt tegen metaalsplinters, hitte en andere ongemakkelijkheden. Reinigingsdoeken voor de industrie moeten wel stevig zijn. Dat is absolute noodzaak.

Poetsdoeken

Poetsdoeken zijn geschikt voor het droog vegen van apparaten en oppervlakken in de farmaceutische, high-tech biotechnologie, voedselverwerkende industrie en medische apparaten. Tevens zijn ze geschikt voor gebruik in de horeca en garages. Overal waar zich hardnekkig vuil en oliën begeven is dit papier geschikt.

Industrierollen

Industrierollen hebben absorptievermogen en absorptiesnelheid. Dat is belangrijk aan goed industriepapier. Industriepapier is zeer zacht maar maakt enorm goed schoon. Industrierollen zijn ideaal voor een muurstandaard en vloerstandaard waarin u de rol plaatst voor makkelijk verbruik. Het voordeel van industrierollen is dat de rollen geschikt zijn voor groot verbruik.
 

Industriepapier en industrierollen kopen?

Industrierollen en industriepapier zijn leverbaar in diverse soorten, maten en verschillende kwaliteiten. De lengte van industrierollen varieert van 190 m tot 1000 m. Ook leveren wij voor dit stevige papier de dispensers, muurstandaarden en vloerstandaarden.
 
Industriepapier en industrierollen koopt u bij 123toilet. Wij leveren dit soort poetspapier binnen 48 uur bij u af. U krijgt van ons een login zodat u in de toekomst nog makkelijker online dit industriepapier kunt bestellen. 123toilet is dé groothandel in schoonmaakartikelen van Nederland.
 
Toon meer