• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Keukenrolhouder kopen

Voor de zakelijke markt verkopen wij natuurlijk keukenrolhouders. Dit zijn allemaal keukenrolhouders die u makkelijk kunt gebruiken voor keukenpapier en keukenrollen. Onze keukenrolhouders vindt u op deze pagina en zijn van topkwaliteit. Koop uw keukenrolhouder bij 123toilet. Wij leveren snel zodat u snel kunt genieten van stijlvolle keukenrolhouders.
 
 

Gebruik van keukenrolhouders

Een keukenrolhouder verrijkt uw interieur. Het is zoveel mooier dan wanneer er zomaar een rol keukenpapier in huis staat. De keukenrolhouder is een mooie keukenaccessoire. Deze accessoire kunt u op meerdere plekken in huis neerzetten. De keuken is de meest geschikte plek maar u kunt hem natuurlijk ook kwijt in de badkamer, WC of huiskamer.
 
Het gaat er bij keukenrolhouders om dat het papier in een mooi en bruikbaar omhulsel zit. U wilt uw keuken en huis netjes houden maar het moet er ook goed uitzien. Daar zorgt onze keukenrolhouder voor.
 

Soorten keukenrolhouders

Keukenrolhouders zijn stijlvol en maken je interieur mooier. Daarnaast zijn het gebruiksvriendelijke producten. Wij hebben verschillende soorten keukenrolhouders in ons assortiment.
 
 • Wandkeukenrolhouder
 • Staande keukenrolhouder
 • Keukenorganizers
 • RVS
 • Kunststof
 • Hout
 
Het hangt van uw interieur en smaak af welk soort keukenrolhouder u wilt. De wandkeukenrolhouder bevestigt u aan de muur. De staande keukenrolhouder is vaak losstaand. In de keukenorganizers zitten allemaal extra vakjes en zakjes. Erg makkelijk als u meer wilt organiseren in uw keuken. U gebruikt RVS vaak voor een luxe en robuuste uitstraling. Kunststof en hout zijn meer geschikt voor dagelijks gebruik.
 

Andere keukenproducten

Bij 123toilet koopt u ook andere keukenproducten die met de schoonmaak en reiniging te maken hebben. Zo verkopen wij keukenpapier en keukenrollen voor de keukenrolhouders. Ook verkopen wij verschillende soorten poetsdoeken en schoonmaakmiddelen. U koopt online en wij regelen de rest.
 
 

Keukenrolhouder nodig?

Keukenrolhouder nodig? 123toilet heeft een ruime keuze in keukenrolhouders. Wij hebben er genoeg op voorraad waardoor u de juiste keuze kunt maken. Bekijk onze collectie keukenrolhouders op deze pagina. Maak uw keuze en wij verzorgen de rest.
 

123toilet groothandel keukenrolhouders

Wij zijn groothandel in schoonmaakartikelen dus ook in keukenrolhouders. U koopt bij ons de keukenrolhouders en wij leveren ze binnen 48 uur bij u af. Wij verpakken de houders veilig zodat ze het transport weerstaan. Naast keukenrolhouders verkopen wij ook andere schoonmaakartikelen. Kijk op onze website waar u alle producten voor de zakelijke markt online bestelt. 
Toon meer