• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Microvezeldoeken kopen

Alle microvezeldoeken hebben wij standaard op voorraad. 123toilet is de online nr 1 schoonmaak groothandel. Kies voor kwalitatief goede schoonmaakmaterialen en bespaar tijd tijdens het schoonmaken. Koop uw microvezeldoeken bij 123toilet. Een microvezeldoek maakt schoonmaken een stuk makkelijker en het gebruik van moeilijke schoonmaakmiddelen overbodig. Een microvezeldoek kan zelfs worden gebruikt zonder enig schoonmaakmateriaal.
 
 

Microvezeldoek om vuil te verwijderen

Een microvezeldoek is een erg makkelijke manier om vuil te verwijderen. Omdat u een microvezeldoek gebruikt hebt u minder schoonmaakmaterialen nodig. Dat maakt het schoonmaken gezonder en zorgt voor onnodig gebruik van heftige schoonmaakmiddelen.
 
De werking van microvezeldoeken is anders dan de werking van normale poetsdoeken. Ze kunnen namelijk worden gebruikt zonder schoonmaakmiddelen. Microvezeldoeken zijn bij uitstek geschikt voor de dagelijkse reiniging van bijna alle soorten materialen. De microvezeltechnologie garandeert een kwalitatief hoogstaande en duurzame doek. De doek heeft een sterk reinigend en absorberend vermogen. Alle vervuilingen worden met de klamvochtige doek zonder problemen snel en effectief verwijderd.
 

Microvezeldoeken van 123toilet

Gebruik onze microvezeldoeken droog of klamvochtig.  Ze absorberen vuil, stof en vocht. Om hygiënische redenen bevelen we verschillende kleuren te gebruiken voor specifieke schoonmaakwerkzaamheden. Onze doeken zijn leverbaar in de kleuren: blauw, rood, wit, groen en geel.
 

Glass microvezeldoek

Gebruik onze Glass microvezeldoek voor de schoonmaak van glas en spiegels. Deze microvezeldoeken zijn speciaal geproduceerd om streeploos en pluisvrij schoon te maken. Ze kunnen gebruikt worden met of zonder reinigingsmiddel.
 

Wasbaarheid van microvezeldoeken

U kunt microvezeldoeken in de wasmachine wassen om de doeken goed schoon te krijgen. De microvezeldoek is na gebruik altijd vet en vuil. Dat doordat de doek veel vuil en vet opneemt. Bij welke temperatuur u de microvezeldoek moet wassen moet u zelf weten. Tussen 30 en 60 graden is mogelijk maar tot 95 graden kan ook.

Enkele tips bij het wassen van microvezeldoeken

 
·      Gebruik geen wasverzachter bij het wassen van microvezeldoeken. Hierdoor raakt de doek haar poetskracht kwijt.
·      Was gekleurde microvezeldoeken apart per kleur en zorg dat ze niet bij uw kleren in de wasmachine komen.
 

Microvezeldoeken bestellen bij 123toilet

U bestelt uw microvezeldoeken makkelijk bij 123toilet. Wij zijn dé online groothandel in schoonmaakartikelen van Nederland. Wij leveren onze microvezeldoeken aan de zakelijke markt. U bestelt de doeken online op onze website. Na bestelling ontvangt u de producten binnen 48 uur bij u op de zaak. Na de eerste bestelling ontvangt u van ons een inlog en wordt het bestellen van schoonmaakartikelen nog makkelijker.

 

Toon meer