• Gratis verzending
  vanaf €100,-

 • € 6,95 verzendkosten
  (België € 9,95)

 • Snelle levering in
  Nederland en Belgie

 • Betaal op
  factuur

Welkom! Nieuwe klant


Bent u nieuw bij 123toilet.nl? 
Welkom! U kunt direct uw bestellingen plaatsen en zelf een account aanmaken met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.
U kunt na het aanmelden direct bestellen en afrekenen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zetten wij uw levering in gang. 123toilet.nl is onderdeel van Clean Depot BV lees meer over ons >>

Gemakkelijk bestellen
Het grote voordeel van een eigen account is dat u bij herhaalbestellingen niet meer opnieuw al uw gegevens moet invullen. U kunt sneller bestellen en gebruik maken van een lijst van uw eerdere bestellingen (bestelhistorie). Erg handig als u regelmatig dezelfde artikelen nodig heeft. U dient dan wel ingelogd te zijn. Tevens staan alle oude en nieuwe facturen in uw account. Zo kunt u altijd nog eens zaken terug vinden voor uw administratie.

Maak hier nu direct uw eigen bestel account aan! Aanmelden >>

Veiligheid
123toilet.nl staat voor haar producten maar ook voor de bescherming van haar klanten. Zo werken wij met extra beveiligde pagina's (via SSL), zijn onze voorwaarden getoetst en voldoen aan het Online-B2B keurmerk, zijn wij aangesloten bij MKB Nederland en ondersteunen wij het initiatief binnen de schoonmaakbranche van het OSB keurmerk.

Bestelsysteem
123toilet.nl beschikt over een uniek bestelsysteem dat wij graag inrichten naar uw specifieke wensen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw medewerkers rechtstreeks te laten bestellen uit een door u samengestelde artikelenlijst. Ook is het mogelijk meerdere afleveradressen aan te maken die bewaard blijven in uw account.

Scholen en instellingen
Voor scholen en instellingen is het na overleg mogelijk te bestellen op rekening. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden.

Vragen?
Heeft u vragen of nog speciale wensen? Neem dan nu direct contact met ons op. Wij helpen u graag.

Snelmail: service@123toilet.nl of 085-4015784 (ma-vr 9.00-17.00 uur)